Sobranie Cocktail Sigara Nerden Bulabilirim?
-
Evet bu sigarayi merak ediyorum acaba nerden bulabilirim bilen var mi?
-
İnternette 1 paketine 20$ çekmişler. Kabaca hesapla 42 lira eder ki, silkseler almam :D
-
Haymatlos bunu yazdı
İnternette 1 paketine 20$ çekmişler. Kabaca hesapla 42 lira eder ki, silkseler almam :D
Hocam bende gordumde o site guvenilir mi ki ?
-
Elimde bu sigaradan vardır dürtü frene alınmış 05414082361 ulasabılirsiniz
Yazmış birisi yt de. Dürtü frene alınmış ne demekse artık.Bu da link hocam burada yazmış: http://www.youtube.com/watch?v=0Z2UTJ6lZC8
-
Yok mudur baska bilen ne bulunmaz bisimis yaf
-
özeliği ne bu sigaranın.
-
bundan içmediydim de sobranie black russian içmiştim fena değildi. batumdan aldıydım ben.
-
kafasımı var ? nedir özelliği?
-
Özelliği filtresi altın rengi parlak, kağıdı da gökkuşağı renklerinde. Kokusu dumanı falan normal sigara. Aşağı yukarı parliament tadında. Pek bi özelliği güzelliği yok ama hatunlar görünce dibi düşüyor, tabi erkek içiyor olmayacak hediye ediyor olacak :)
-
noname bunu yazdı
Özelliği filtresi altın rengi parlak, kağıdı da gökkuşağı renklerinde. Kokusu dumanı falan normal sigara. Aşağı yukarı parliament tadında. Pek bi özelliği güzelliği yok ama hatunlar görünce dibi düşüyor, tabi erkek içiyor olmayacak hediye ediyor olacak :)
djarum black, daha iyisi yok.
-
umbatu bunu yazdınoname bunu yazdı
djarum black, daha iyisi yok.
Adam iyi maldan anlıyor yaav :) lakin ben şahsen djarum menthol ü daha çok seviyorum, vanilyalı süt gibi bir tadı var sanki. Denemediysen tavsiye ederim Umbatu'm..