Şofben Mi? Termosifon Mu?
-
Doğalgaz varsa şofben yoksa termosifon.
-
Eyvallah hocalar
2 kişi kullanacak. Yalnız anlamadığım şey şu mesela çeşit çeşit kombi bulabilirken şofbende model çok kısıtlı. Marka model fark ediyor mu?
-
kroo bunu yazdı
Eyvallah hocalar
2 kişi kullanacak. Yalnız anlamadığım şey şu mesela çeşit çeşit kombi bulabilirken şofbende model çok kısıtlı. Marka model fark ediyor mu?
Hocam yanlış bilgi olmasın ama doğalgaz şofbeninin amacı belli. Sıcak suyu alıyorsan sorun yok.
-
ne aldin hocam ne yaptin ? :)
-
end bunu yazdı
ne aldin hocam ne yaptin ? :)
Ben de merak ediyorum :))
-
Hocam şofben kovalıyorum.
geçen gün bosch a girdim satmıyoruz biz dedi. İnternette satılıyor durumu anlamadım piyasaya bakıyorum.adam akıllı servisi olsun istiyorum.
-
kroo bunu yazdı
Hocam şofben kovalıyorum.
geçen gün bosch a girdim satmıyoruz biz dedi. İnternette satılıyor durumu anlamadım piyasaya bakıyorum.adam akıllı servisi olsun istiyorum.
baymak / demirdöküm
bosch yorumları da iyi gittiğin bayi satmıyordur mesela bodrumda deli gibi arçelik yeni nesil ısı pompası taktırıyor herkes ama bodrumdaki hiç bir arçelik bayisinde ısı pompası yok hep şehir dışından geliyorlar takmaya
PanxeR tarafından 08/Mar/26 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya bi de anlamadığım olay şu tv alırken bile yetkili servis açmazsa garanti dışı kalır diyorlar bu şofben satışlarında kurulum size ait diye not düşüyor. Daha mı az tehlikeli yani anlamadım
eca baymak vaillant Demirdöküm hiçbiri kendi sitesi üzerinden satış yapmıyor. Fiyat da göremiyorsun hep bilmem ne mühendislik bilmem ne proje sitesine yönlendiriyor. Burada kurumsal hiçbirşey yok.
-
PanxeR bunu yazdı
Doğalgaz varsa şofben yoksa termosifon.
Kesinlikle katılıyorum
termosifonun konforu şofbende yok