folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Software - Twitter Rest Api (Rate Limit Exceeded)

Software - Twitter Rest Api (Rate Limit Exceeded)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

dayanin curl i cookileride kaydedin her user için apisiz temiz temiz çalışın

Hocam bu Curl muhabbeti nedir açar mısın Android de yapabilir miyiz cookies mantığını ? 

@Madjak hocam Apiye login yaparken Pin veriyor o yüzden her api için ayrı ayrı pin almam laızm buda kullanıcıya her girişte pin istemeyi gerektiriyor :D Hal öyle olunca programı yapmamak daha iyi . 

ben o kadar emek verdikten sonra böyle saçma bi engele takılmaya sinir oldum zaten

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bi up olsun sonuca ulaşılamadı Mod abilerim silmezse sevinirim :/

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

Hocam bu Curl muhabbeti nedir açar mısın Android de yapabilir miyiz cookies mantığını ? 

@Madjak hocam Apiye login yaparken Pin veriyor o yüzden her api için ayrı ayrı pin almam laızm buda kullanıcıya her girişte pin istemeyi gerektiriyor :D Hal öyle olunca programı yapmamak daha iyi . 

ben o kadar emek verdikten sonra böyle saçma bi engele takılmaya sinir oldum zaten

Bildiğin http request yapıyorsun. Kullanıcı gibi giriş yapıp, dolanıyorsun kısacası :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

Bildiğin http request yapıyorsun. Kullanıcı gibi giriş yapıp, dolanıyorsun kısacası :)

Hocam onda sorun yok zaten Request yapıp token ile dolanıyorsun da limitler :/ 180 kullanıcının üstüne çıkamadım bi türlü piyasada milyonlarca uygulama vr adamlar sanyiede 219031203912 request atıyor

Toplam Hit: 4252 Toplam Mesaj: 15
twitter restapi ratelimitexceeded