Şok İddia: Dünyanın 50 Ay Ömrü Kaldı
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------Şok iddia: Dünyanın 1 ay ömrü kaldı
prof.dr Glaxoks
-----------------------------sebep :P
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
prof.dr Glaxoks
-----------------------------dünya dönmekte yakıdna dünyanın yakıtı bitecek bunun sebebi ise
çekirdekteki sıcak hava buharının hat safaha gelmesi ve gazın yaptığı basınç :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
ahh keske öyle bışy olsa super olur hepımız ölürüz oleyyy :D :D dert yok tasaa tok anasını satayım :D
-----------------------------valla dert olur mu olmaz mı belli olmaz :)
-
ölmediğimiz sürece hepimiz ölümsüzüz , ölsekte zaten öldüğümüz için ölümsüzüz
felsefe bir yana bu haberi ben üye olduğumdan beri yazacam yazacam ama yazmıyorum çünkü anlatacaklarım anlatabileceğimi ve anlayabileceğinici aşıyor.
yanlız deneyler başladı bu ay ve asıl korkulan deney ATLAS DENEYİ yaz aylarında haziran temmuz gibi ben kendimi deneyden 1-2 gün önceye kadar yorum yapmayacam
-
olmassa a.g
-
hojam haberler bölmünde rahat olun 100 yıl daha dünya yaşanır bir halde olajacak deniliyor bu haberdeb içi sıkılan 100 yıl daha yaşaancak bir dünya istiyorum diyenlere tahribattan hatrı 100 yıllık bir haber http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=1562 :D:D
-
Esconda bunu yazdı:
Bence Amerika'nın 50 yıllık ömrü kaldı.
-----------------------------amerikaylan ne alaksı war alla alla :S olay iswicrede geçiyo..:|
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
ahh keske öyle bışy olsa super olur hepımız ölürüz oleyyy :D :D dert yok tasaa tok anasını satayım :D
-----------------------------valla dert olur mu olmaz mı belli olmaz :)
-----------------------------bu seferde ahiret dertleri baş gösteriyor :D
:D:D:D
-
yaw ne boş yazılar yazıyonuz ölürüz s.kimde idi amk bu kadar kolaymı hiç ananızı babanızı kardeşinizi abinizi ablanızı düşünmüyonuzmu yada sevdiklerinizi amk öle ha deyince ölünüyo sanki ulan çekeceqiniz işkenceleri hiç aklınıza getirmiyonuz siz qibi ailenizde çekecek. Lütfen boş cvplar yazmayın
-
Glaxoks bunu yazdı:
siyanojen bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
prof.dr Glaxoks
-----------------------------dünya dönmekte yakıdna dünyanın yakıtı bitecek bunun sebebi ise
çekirdekteki sıcak hava buharının hat safaha gelmesi ve gazın yaptığı basınç :|
-----------------------------gazın yaptığı basınçta dünyanın osurmasına (gazın boşalmak için inad etmesine) yol açacak ve kıyamet kopacak! :S