Şok İşte Tuncay Güney"İn Kaset"İ
-
Ağzım açık izliyorum şu an..
-
Bu adamı dinledikçe psikolojik sorunları olduğu yorumuna varıyorum. normal olamaz...
-
bacardi bunu yazdı:
-----------------------------
Bu adamı dinledikçe psikolojik sorunları olduğu yorumuna varıyorum. normal olamaz...
-----------------------------normal olsa gay olmaz...
-
Adam hem Fettoşcu hem Gay, Saygı duyuyorum tabiki de gördüğüm her Fettoşcunun Gay oLmasına şaşırıyorum artık :|
YurtLarda KızLı erkekLi değiLde sadece erkekLer oLarak kaLdıkLarından mıdır yoksa kendi dershaneLerinde kızLar-erkekLer ayrı eğitim aLdığından mıdır hepsi totoş oLuyor anLamış değiLim (H)
-
adam ne üyesi ben onu merak ediyorum, ergenekon örgütüymüş falan zerre umrumda değil bana bu adamın mensup olduğu örgütü söyleyin :|
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Adam hem Fettoşcu hem Gay, Saygı duyuyorum tabiki de gördüğüm her Fettoşcunun Gay oLmasına şaşırıyorum artık :|
YurtLarda KızLı erkekLi değiLde sadece erkekLer oLarak kaLdıkLarından mıdır yoksa kendi dershaneLerinde kızLar-erkekLer ayrı eğitim aLdığından mıdır hepsi totoş oLuyor anLamış değiLim (H)
-----------------------------ahahha güzel tespit :D
@yeah
muz tarikatından olm bilmio musn :D
-
öyle bi film ki holywoodda 10 dalda oscar alcak.. filmin adıda
kod adı:pek
polat alemdarın kelebek versiyonu
-
Fetoda gay bence :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Fetoda gay bence :)
-----------------------------Evet fetonun dalgafingosu olabilir bu tunc(g)ay :D
-
Benim o ifadelerden anladığım derin devlet bağırsaklarını temizliyor :) Ben adam gibi olan derin devleti savunuyorum. Nekadar suça bulaşmış kendi cetelerini kurmuş adam varsa hepsini temizlicekler sanırım.