folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokak Çocukları Hakkında Düşünceleriniz..

Sokak Çocukları Hakkında Düşünceleriniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

Saybirs bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=XYhZF4-tWlk 

Video hakkında neler düşünüyosunuz arkadaşlar ? 

Böyle sokak çocukları bizim burdada var gördükçe acıyorum ve halime şükrediyorum.

Sizce bu arkadaşlara nasıl yardımcı olabiliriz ?

-----------------------------

alıp dogru düzgün egitim vermedikden sonra hepsi potansiyel suçlu hocam potansiyel suçlu diyorum cunku basıma ne geldiyse bu tip insanlardan geldi kimisine yardım edelim dedik az daha çizdiriyorduk suratı kimisine yol gösterelim dedik agız burun girdik birbirimize çok önümü kesip sigara para isteyen böyle tipler oldu  bazılarıda var tabi  işlerine geliyo tabi boş beleş yaşamak ondan bundan haraç kesip gasp edip kolay yoldan para kazanmak işlerine geliyo pis işler yapıp geçinmek bizden bi bok olmaz zaten açız fakiriz diyip iyicene salmak bir kısmının kimse kusura bakmasın burada devletinde suçu var(hoş bu ülkede devlet ne bok yediki bunu halletsin) sımdı cıkıp  devletin ne suçu var diyenler olucak onlarada cevabım devlet alıp adam akıllı egitim verse bir iş sahibi yapsa kalıcakları egitim vericekleri yerlere işguzarları üçkagıtçı çirkef insanları atamasa bu insanlar oradan kaçmaz tam tersine bir çogu  gider oraya.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hepsini bi kefeye koymak haksızlık olur . içlerinde çok iyi karakterli olanlarda vardır belki şartlar bi anda kendını nu ortamda bulundurmustur ve bundan kurtulamamıştır . Eminim sokak cocugu dedıgımz bu kesımdekilern inanılmaz bir öyküsü vardır film olsa agzımız acık izlerdirdik . Açıkcası ben sokak cocugu kelımesını kullanmak ıstemıyorum onlarda bızlerden tabı iyi niyeti süistimal etmemeleri durumda . 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    %70 ı nankör ve piçtir tecrubeyle sabit kendimden bilirim.
    Kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz arkadas, yok basindakiler yok sunlar yok bunlar. Hikaye. Beyinde bitiyor iş. O cocuklari sen yardim etmekle kurtaramazsin, o cocuk ne zaman ki ben bu hayati istemiyorum der o zaman kurtulur. Yoksa yedirdigin parayla kalirsin. Kurtulmak isteyen zaten senin benim yardimima gerek bile duymadan kendini koparip atiyor o ortamdan siginacak yerini buluyor. Velhasıl kelam eğitim şart.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dtex
    dtex's avatar
    Erkek

Birde zihinsel olarak saglıklı olmayanları var bence onlara daha önce özen gösterilmeli , Ankarada birini  tanımıstım yazık bi tane kırık telefon bulmuştu,bi hattım olsa diye söyleniyordu telefonu görseniz yarısı yok , konusmasındanda anlsılıyordu zihinsel birseyler oldugu , bence önce bu kişilere özen gösterilmeli

Hack The Planet !
Toplam Hit: 7457 Toplam Mesaj: 25