folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sokak Köpeklerinden Korunma Yöntemleri

Sokak Köpeklerinden Korunma Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

bana 2 gece üst üste saldırdılar neden bilmiyorum, ilk gece fena tırsmıştım ve sağlam koşturdular beni. 2. gece saldırdıklarında hayvanları insandan çok sevmeme rağmen, o panikle birinin boğazına sapladım bıçağı. Ertesi gün gittim gömdüm ama yıllardır içimde acıdır. Her aklıma geldiğinde küfrederim kendime.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Abi hiç sevmiyorum inadına her yerde, en olmadık zamanda önüme çıkıyorlar, etkili bir çözüm bulursanız bana da faydası olur.

Açıkçası çok korkmasam da bilinç altımda çekiniyorum bu hayvanlardan, özellikle sürü halinde dolaşırlarken.

Geçen bekçi bir abimizle oturuyoruz içeriye 6-7 tane irili ufaklı köpek sızdı kapıdan, adam ben köy çocuğuyum alışkınım diye gece gece üzerlerine koştu, ben içimden diyorum Allah adam paçayı kaptıracak şimdi, koşa koşa istediği güzergaha yönlendirdi köpekleri. Ben 40 yıl geçse öyle bir şey yapabileceğime ihtimal vermiyorum, ibretle baktım bekçinin arkasından.

Şu sinyalle kovucular falan güvensem işe yaradığına alacağım vallahi.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Polis%20köpeğe%20biber%20gazı%20sıktı%20yalanı! 

Eğer polis olsaydın biber gazı sıkabilirdin.

Vay bea ne Gezi parkıymış....

Brezilyalı polisler bile gelmiş ve köpeğe biber gazı sıkmış orantısız güç kullanmış.

Harbi milleti iyi kandırıyorlar :D

Dostum konunun geziparkındaki polisler ile ne alakası var anlamadım.

Bu fotoğraf Türkiye de çekilmemiş evet fakat orada bir polisin köpeğe gaz sıktığı gerçeğide ortada.

Arkadaş sormuş nasıl korunurum diee 

Bu kadar zorunuza gitmesin gerçekler.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

Abi hiç sevmiyorum inadına her yerde, en olmadık zamanda önüme çıkıyorlar, etkili bir çözüm bulursanız bana da faydası olur.

Açıkçası çok korkmasam da bilinç altımda çekiniyorum bu hayvanlardan, özellikle sürü halinde dolaşırlarken.

Geçen bekçi bir abimizle oturuyoruz içeriye 6-7 tane irili ufaklı köpek sızdı kapıdan, adam ben köy çocuğuyum alışkınım diye gece gece üzerlerine koştu, ben içimden diyorum Allah adam paçayı kaptıracak şimdi, koşa koşa istediği güzergaha yönlendirdi köpekleri. Ben 40 yıl geçse öyle bir şey yapabileceğime ihtimal vermiyorum, ibretle baktım bekçinin arkasından.

Şu sinyalle kovucular falan güvensem işe yaradığına alacağım vallahi.

hocam bu köepkler sokakta doğup büyüdükleri için, yavruluktan itibaren sokakta olduklarından dolayıda ya dayak yemiş ya tekme yeniş ya aşırı tepkiyle hoşt huşt olduğundan insana sıcak kanlı olmayabiliyolar.. yavruluğundan beri ne geldiyse başına ona göre şekilleniyo bi nevi.. mesela bizim burdakiler %90 ı çok korkak, çünkü hep farklı bölgelerden toplayıp buraya bırakılmışlar ve hepside dayak yeniş zaten başının duruşundan bile anlayabilirsin bunu genelde boyu eğik durup gözleri yukarı doğru bakıcak şekilde dururlar.. bazılarıda dayak yedikten sonra içine kapanmak yerine insan yaklaştımı savunmaya geçer vs vs vs.. yani bi nevi insanlar ektiğini biçiyo bu konuda, ama kendileri değil mahalledeki başkaları zarar görüyo..

burda 2 senedir duran bi köpek var.. o beni tanıyo ben onu tanıyorum , sürekli mama verdiğim bi köpek, ama daha 1 kere sevemedim çünkü katiyyen güvenmiyo, çok yaklaştığın an hafif bi öne atılıp hırlıyo havlıyo ama sonra kaçıyo.. ki genelde kaçarlar.. bazısıda var aşırı yılışık.. 

köpek korkusu başka bişey, sende ki durum o. korkmasanda "köpek bu napıcağı belli olmaz" diyo insan.. mahalledeki tüm köpekleri bildiğim halde bazıları var kangal boyutunda, yılışık, sevdiriyo kendini ama üstüme bi koşuşu var mama verirken ben bile diyorum lan acaba şu an saldırıyo mu bana :) geliyo resmen göt atıp duruyo, drift yapan araba gibi, sonra yemeğini yiyo :) :)

hepsinde yaramayabilir ama tavsiyem üstlerine koş :) :) mesela nerede, hangi semtte olursam olayım ( ki bizim burdaki sürülerden biri yol kenarında duruyo, bikaç ay öncesine kadar her arabaya atlyıolardı yoldan geçen, şimdi kafalarına göre bazen atlıyolar) yolda giderken 5-6 köpek hırlaya havlaya arabama doğru atlarlarsa frene basıp dururum anında yol serbestse, camı açtığın an fare gibi kaçışırlar..  

eski oturdğum sitede ( 6 sene öcne felan ) , sitenin kapısında bi sürü vardı.. bende o zaman pek hayvanlara güven yoktu.. 1-2 kerede siteye giremediğimi hatırlarım hatta ya kapattılar girişi ya koştular bana doğru felan hep kaçmışımdır.. artık bana doğru köpek koşuyosa üstüne koşuyorum mesela, geneldede işe yarıyo :)  sırf bunu merak edip eski sitenin oraya gittim, farklı köpeklerde olsa gene bi sürü vardı , bildiğin bağırarak üstlerine koştum bana doğru hareketlendiklerinde.. bildiğin fare gibi dağılıyolar :) :)

psikopat köpeğe dsenk gelmediğin sürece, ya da evinden bahçesinden kaçmış bi kangal,pitbull, rot, dogo ya vs denk gelmediğin sürece, sana doğru meyleden köpeklere doğru dönüp bildiğin aptal çocuk filmlerindeki başarısız canvar tiplemeleri gibi haaıığğğvvvrr diye bağırarak ayağını yere vura vura ses çıkar onlar senden kaçar :) :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Brezilyalı polisler bile gelmiş ve köpeğe biber gazı sıkmış orantısız güç kullanmış.

türk polisimi demiş angut polis demiş orda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Dostum konunun geziparkındaki polisler ile ne alakası var anlamadım.

Bu fotoğraf Türkiye de çekilmemiş evet fakat orada bir polisin köpeğe gaz sıktığı gerçeğide ortada.

Arkadaş sormuş nasıl korunurum diee 

Bu kadar zorunuza gitmesin gerçekler.

İşte bu kadar alakası var

http://www.internethaber.com/polis-kopege-biber-gazi-sikti-yalani-541880h.htm

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Sevgili Angut olmayan arkadaş

Şu an gündemde ne var ?

Ayrıca sevgili angut olmayan arkadaş belki bende ona söylemedim...Fotoğrafı görünce haber aklıa geldi

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Sevgili Angut olmayan arkadaş

Şu an gündemde ne var ?

Ayrıca sevgili angut olmayan arkadaş belki bende ona söylemedim...Fotoğrafı görünce haber aklıa geldi

arkadaş demese fotoğrafa inanıyoduk amk nedir bu provakasyonculuk oyunu

....
Toplam Hit: 3776 Toplam Mesaj: 29