Sokrata Adası;Acayip Bir Doğa Harikası
-
Hoca şöyle bir suda yüzemezsem gözüm açık gidecem Süper ya dibi göriniyi .Birde bura Karadeniz burada derinlik var Boğulma var orada boğulanı tutar dikerler :D
-
Şerefsizim cennetten bi parça amk!! Ahh ahh...gitsem gelirmiyim lan geri!
-
yaşayan yerliler varmı :/ adamlar orda nası doğmuş yada nası göç etmiş amk.
-
Bu güzellik karşısında nutkum tutuldu.. Hani olur ya böyle bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey ne olur geyiklerini bile tersyüz edecek bi güzellik, hiç bişi almam çünkü , süper.
-
tarzan filmindeki adaya benziyo la:D
-
hep söylemişimdir.önmli olan iç güzellik diye.kimbilir o berrak suda ne köpek balıkları,ne yengçler.o kumdada ne zhirli yılanlar ne akrepler vardır.
medeniyetin gözünü seveyim be.kumsasa gir en fazla başına gelebileck iş kolun deniz anaasına değer.onlarında acıtanı 10000/de 1.
çoğunu al eline oyna.varsayalım bişy oldu yarım saat ötede hastane var.sana yardım edecek insanlar var.
oralarda (sözüm ona ıssız cennet) köpkbalığına g.tü bi kaptırsan yada yılanın birine bi sokulsan.aynen mort.
yaşasın cennet şehrim.yaşasın insanlık hegomonyası :) yaşasın plajda çekirdek çıtlatmak
-
ilk resmin altındaki yazıya dikkat çkrim
''benzersiz doğal güzelliklerine, kendine özgü bitki ve hayvan türlerine sahip.''
yani seni sokan yılanın panzehirini nah bulursun.bunun türkçe meali.
-
Beni öldürsünler oraya gömsünler. reankarnasyonla oranın yılanı köpekbalığı yengeci oliyim akşam yıldızları izliyim.
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca şöyle bir suda yüzemezsem gözüm açık gidecem Süper ya dibi göriniyi .Birde bura Karadeniz burada derinlik var Boğulma var orada boğulanı tutar dikerler :D
-----------------------------Gökçeada ya git.hatta gideceğin yerleri de yazayım:Kefaloz, Gizli Liman(Uğurlu), Kuzulimanı Bi de Yıldız Koyu war ama orda kumsal yok sualtı parkı war dalış yapılıo.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Gökçeada ya git.hatta gideceğin yerleri de yazayım:Kefaloz, Gizli Liman(Uğurlu), Kuzulimanı Bi de Yıldız Koyu war ama orda kumsal yok sualtı parkı war dalış yapılıo.
dai ben yazacaktım şimdi
desiqner sen hiç saros körfezinde yüzmedin galiba