Sol Gözüm Odaklanmıyor. Tv Gözümü Bozmuş Olabilir Mi ?
-
Bana göz bozukluğundan daha çok görme kaybı var gibi geldi. Norologada gitmeni öneririm. Mümkünse hatta bir mr çektirmeye fayda olacaktır. Benzer durumu 3 4 ay önce yaşadım. Tatsız bir durum. Benim sorun nöroloji çıktı. Umarım sendeki daha basit (göz tembelliği v.b.) bir durumdur. Fakat ciddiye alman kesinlikle önemli. Yarından tezi yok hemen bir nöroloji ve göz doktoru muayenesini öneririm. Bende uyurum geçer diyerek geliştirdim kendimce. Bir yakınımız israriyla gittim. Şükür kalıcı bir görme kaybı olmadı. Ama geç kalsam olma ihtimali büyükmüş. Çok geçmiş olsun.
-
Astigmat gibi duruyor geçmiş olsun.
-
Gorme bozukluğu çok fazla tek gözde olmaz.
Bir beyin cerrahi ya da nörolojiye gitmende fayda var.
-
Sorun büyük ihtimal gözde değil nörolojiye git özellikle bahsettiğin odaklanma bozukluğu göz bozukluğundan çok sinir iletiminde bir sorun olduğunu gösteriyor.
kullandığın bir ilaç var mı?
-
Yazmak istemedim herkes her biseyi biliyor çünkü bulamaç oluyor ortalık. Bu spor-bodybuldink ve sağlık(hele mevzu kellikse) konularinda lol
Oftalmolojiye gidiceksin kardom
-
Goz isi degisik ya ama ihmale gelmez
Benim gozler yakinda mikroskop uzakta teleskop gibi gecen kis sonu bulanik gormeye basladim doktora gittim sinusler baski yapmiomus meger
Su an gene 4k
DestinatioN tarafından 16/Tem/22 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynısı bir arkadaşımın başına geldi. Göz merceği ile ilgili bir durum. Durup dururken bir gözün ayarı kayıyor. Baya maliyetli bir ameliyatı olmuştu o zaman. Şuan sağlığı yerinde çok şükür. Bir an önce baktır. Geçmiş olsun