Sol Kesimin Yeniden Bir Partimi Kurulmalı.... ?
-
Türkiyede sol gelişmemiştir buda bana göre komünizme olan önyargıdan dolayı oluşur.Ona yakın ulusalcılık var ve de zararlı bir akım degildir bence.
Türkiyede şu an hiçkimse bir partiye tam gönlüyle oy veremiyor bu bir gerçek.Çünkü insanlara güven oluşturacak fazla insan yok.Olsada deneyimli olmuyor maalesef.(bkz:T.Erdoğan,Baykal simitçilikten,otobüs bileti satmaktan vs.. gelmedir)
Ben ileriki seçimde Tuncay Özkan'a güveniyorum biraz ve meclise de girecegini düşünüyorum bi hokkabazlık olmassa tabi geçen seçimdeki gibi.Diğer partileri saymak bile istemiyorum.Artık kimin ne oldugunu az çok halk anlıyor.
Bana sorarsanız, türkiyenin başına Hugo Chavez(Venezuela devlet başkanı) gibi bir adam gelmeli.Sol görüşlü oldugum için söylemiyorum yönetimini biraz takip ederseniz takdir edersiniz.Örnegin; 1 mayıs işçi bayramında, işçilerimiz coplarla gözyaşartıcı bombalarla susturulmaya çalıştırılırken, Venezuela'da işçilere %100 zam yapıldı.Türkiyede 1 litre benzin alacagınız parayla, orda 12 litre benzin alabilirsiniz..Bunun gibi politikalar izleniyor.Bize de gereken bunlar diye düşünüyorum.
At gözlüğüyle bakmamak lazım ve bence kesinlikle ve kesinlikle ezberimizi bozmamız gerekiyor !
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
baykal gitsin sarıgül gelsin cok guzel olur..
-----------------------------alevileri severim mustafa sarıgül alevidir buna ramen mustafa sarıgül gelememli diyorum.O adam gelirse baykaldan kötü olur
Sarıgül alevi değildir, bir programda kendisi söylemiş. Bence chp nin kadrosu yenilenmeli, bütün işe yarayan gerçek solcuları baykal hep partiden ihrac etti, baykal kesinlikle akpye çalışıyor. Yeni bir partiye ihtiyaç yok, chp temizlensin yeter. -
sol kesim bence oturup yeniden bir manifesto hazırlayıp bunun doğrultusunda beyaz bir sayfa açsın.sağcıların ne olduğu ne kadar belirsizse, solcuların da ne olduğu, ne istediği, neye hizmet ettiği o kadar belirsiz.(BENCE)
-
gerekli parti kuruldu ztn http://www.osmanpamukoglu.com.tr , baska partilerin türemesi akp nin işine gelir ve ortalıgı daha da karıstırmaktan baska bi işe yaramaz..
-
sarıgül alevi degil ve ayrıca şişliye yaptıgı icraat lar göze alındıgında chp ye yakışır bir lider olabilir.
-
Drawlord bunu yazdı:
sarıgül alevi degil ve ayrıca şişliye yaptıgı icraat lar göze alındıgında chp ye yakışır bir lider olabilir.
-----------------------------yok yok baykal gayet başarılı :D hepimiz onu istiyoruz
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede sol gelişmemiştir buda bana göre komünizme olan önyargıdan dolayı oluşur.Ona yakın ulusalcılık var ve de zararlı bir akım degildir bence.
Türkiyede şu an hiçkimse bir partiye tam gönlüyle oy veremiyor bu bir gerçek.Çünkü insanlara güven oluşturacak fazla insan yok.Olsada deneyimli olmuyor maalesef.(bkz:T.Erdoğan,Baykal simitçilikten,otobüs bileti satmaktan vs.. gelmedir)
Ben ileriki seçimde Tuncay Özkan'a güveniyorum biraz ve meclise de girecegini düşünüyorum bi hokkabazlık olmassa tabi geçen seçimdeki gibi.Diğer partileri saymak bile istemiyorum.Artık kimin ne oldugunu az çok halk anlıyor.
Bana sorarsanız, türkiyenin başına Hugo Chavez(Venezuela devlet başkanı) gibi bir adam gelmeli.Sol görüşlü oldugum için söylemiyorum yönetimini biraz takip ederseniz takdir edersiniz.Örnegin; 1 mayıs işçi bayramında, işçilerimiz coplarla gözyaşartıcı bombalarla susturulmaya çalıştırılırken, Venezuela'da işçilere %100 zam yapıldı.Türkiyede 1 litre benzin alacagınız parayla, orda 12 litre benzin alabilirsiniz..Bunun gibi politikalar izleniyor.Bize de gereken bunlar diye düşünüyorum.
At gözlüğüyle bakmamak lazım ve bence kesinlikle ve kesinlikle ezberimizi bozmamız gerekiyor !
-----------------------------1 mayısda işçiler yok meydanlarda, sosyalist,komunist,bolucu gençler var
-
qoministler moskovaya. :D Zamanin da meşhur söz..
solcu mu - aaa gominist bu vurun la deyyusa .
Goministlere ölümmm
Bu sözler çok önce söylenmedi
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------1 mayısda işçiler yok meydanlarda, sosyalist,komunist,bolucu gençler var
-----------------------------+1
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede sol gelişmemiştir buda bana göre komünizme olan önyargıdan dolayı oluşur.Ona yakın ulusalcılık var ve de zararlı bir akım degildir bence.
görüşlerine saygım var arkadaşım.ama yazdıklarına benim açımdan bakınca :
gerçek anlamda tuncay özkan'a inanan ve güvenen insanları görmek, bu ülke hakkındaki umutlarımı iyice köreltiyor.üstüne üstlük 1 mayıs'da amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olanları savunanlarıda gördükçe hepten bitiyorum.