Sol Tarafımızın Güçsüz Olması
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
powerball
-----------------------------nerden alabilrim
-
--
-
BlackApple bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
powerball
-----------------------------nerden alabilrim
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/nsd-powerball-digital-sayacli-stres-topu-188c-b-mavi/productDetails.aspx?categoryid=369184&productid=sporpowerball01
hocam kesinlikle işe yarıyor .hem güç hem kontrol hem de kabiliyet açısından
-
PanxeR bunu yazdı:
solagim nasil sagla yaziyorsunuz bişi tutuyorsunuz anlamıyorum kalem i elime bile alamiyorum =)
yanlız şunu ögrendim 2 sini birden kullanmaya çalışmak zararlıymış beyne fazla yük oluyormuş
birini kullanın digerini mecbur kaldıkça (ama spor yapın kas fln güçlü olsun ) sorun 2. el ile yaratıcı şeyler yapmaya kalkışmak
(yazı yazmak vs vs)
-----------------------------yüklenmezsek beyin gelişmez ki
özellikle savaş sanatları çalışan biri olarak iki tarafımı da güçlendirmek benim için çok önemli
birçok açıdan oldukça faydalı olduğuna inanıyorum
-
sağ elle yapma sol elle yap :D
-
Şahsen 2 elimi ve 2 ayağımı çok rahatlıkla kullanabiliyorum. Hiç de egzersiz yapmadım acaba bende bir anormallik mi var?
-
lordvader89 bunu yazdı:
Şahsen 2 elimi ve 2 ayağımı çok rahatlıkla kullanabiliyorum. Hiç de egzersiz yapmadım acaba bende bir anormallik mi var?
-----------------------------leonardo da vinci de bu yeteneğe sahipti
anormallikse bile oldukça iyi olduğunu düşünüyorum =)
-
gitar çalmasını öğren hacı?
-
solakların %90 ı sağ ellerinide kullanıolar en azından çevremdekiler için böyle ama sağlaklarda bu geçerli deil
-
FCN bunu yazdı:
solakların %90 ı sağ ellerinide kullanıolar en azından çevremdekiler için böyle ama sağlaklarda bu geçerli deil
-----------------------------hocam bunun sebebi şey olabilir mesala hani bizim kültürümüzde yemek sağ elle yenir vb şeylerden kaynaklı solakların sağ elleride aktif oluyor olması bence