Şöle Araç Tasarlayabileceğim Bi Program.....
-
yoqmu la daha!:.
-
3d max in de linkini buluruz beles indirirsin ama onu öğrenmen vakit alır bense autocad en yapmaya calıs. onu da sitede arat bi sürü link var.
yalnız autocad de istedigin görselligi alamayabilrsin. Siyah beyaz bir ekran söz konusu. ancak 3 boyutlu bir sekil olarak ortaya cıkartabilirsin (siyah bi cisim)
3 boyutlu kolay ve görsel bir proje yapmak ise yalnızca thinkdesign adlı programla mumkun. bende bu programın hatalı crack edilmis bi versiyonu var o yuzden versem de isine yaramaz. Burdan soralım bakalım tbt cilerde varmıymış? Arama motorundan hiçbisey cıkmıyo ve ben zamanında internette baya aramıştım. Bulunmuyor. Elinde olan varsa upload edebilir mi?
not: bu linkte programın görsel kabiliyeti ortada gir bak
http://www.nkg.com.tr/mtr.php?sayfa=25 -
la yokmu indirecemiz yer beyler acele lazım
-
ne hikmetse konu okunmuyor bile. su ana kadar sadece 93 kişiydi bakalım. bunlaarın 6 sı benim zaten. Okusalar yardım eden de çıkar ya..
-
kardeş photoshopla yapabilirsin ama sen 3 boyutlu istiyorsan 3D max kullan
-
tarantula program çok güzelmiş. Sitede anlattığı gibiyse 3dmax kasmaya hiç gerek yok. Ben arıyom bulursam, söylerim.
-
AutoCAD dedigin ole bi program amma sen kullanamassin zaten kullansan isin hazir biraz zor bi prog.
-
al sana oto modifiye
3-5 tampon 10-12 spoiler takarsın :P
bende formattan sonra çalışmadı
çalıştırmayada gerek duymadım...
http://www.hemenpaylas.com/download/1343439/Modifiye.rar.html
Modifiyeci V 2.0 programı eğer sisteminizde çalışmıyorsa
sorun büyük ihtimalle Visual Basic Runtime Dosyalarının Sisteminizde
Bulunmamasından kaynaklanıyordur Visual Basic Runtime Dosyalarını Yüklemek
İçin microsoft.com'a gidiniz yada googleda viasual basic runtime yazarsanız gerekli dosyaları bulabilirsiniz
o da olmazsa sorun küçük ihtimalle zeka katsayındandır :P -
baba hangi programı istersen xuix.com 'a bak 1 milyon program var ne istersen bulursun.umarım işine yarar..
-
rhinoceros kullanmanı tavsiye ederim
Toplam Hit: 2874 Toplam Mesaj: 24