Solidworks Yüzey Dikme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

arkadaşlar yüzeyleri birleştirdim ama aradaki çizgi gitmedi yardım edebilecek kardeşim var mı

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

valla bu programi hic kullanmadim ama Maya da merge points diye bisey var bundada ayni mantik olsa gerek veya boolean bilemedim ben onu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Modeli Sheet Metal ile yaptıysan Knit komutu var onunla dikebilirsin,

Olmadı mı!  Az  iç içe geçir parçaları 0.01 mm filan sonra Combine komutunu kullan, Combine da add ı seç, sonra iki parçayı seç kapak olsun,

şey... yani birleşmiş, dikilmiş olsun :)

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

unigrafix olsa yardım edebilirdim   ama söyle yap 2 taraftaki  cizgileri içeri ver biraz

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Radiusu bir dene istersen ben d epek bilmiyorum ama fillet le büyük bir radyus verirsen bir parça olur diye tahmin ediyorum...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

parçayı iges olarak kaydet ve tekrar aç açarken ön tanımlama yaptır.yüzeylerin arasındaki boşlukları onarırsın.merak ettiğim bir şey var katı olarak neden yapmıyorsun ki :? yüzey çalışmaları daha zor oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam mesh ederken makine bayağı kastı yüzeyde girinti ve çıkıntı çok sanırım o yüzden kalınlık vermekte zırlanıyo şu anda yüzey durumunda bakalım veremezsem budayıp öyle denerim solid çaresiz kaldı  ne modelmiş ya

Hayırlısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sheet metal ile yapmamıştır bence. sheet metalle yaptıysan açılmış halini görmek isterim :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam direk 3d spline ile kasfes örüp yüzeye çevirdim şimdi de kalınlık verdim açık halini sanmıyorum ama elimden gelirse solid dosyasını up etmeye çalışırım :D

Hayırlısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    nasıl yaparım diye merak ettim. deniyorum şimdi :)
    pek içli dışlı diilim solid ile ama deniyim :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam önce kafesi örüceksin sonra dolgu yüzeyle mesh atacaksın senden kaçmaz da benden de kaçmasa iyi olur :D animasyon edicem bunu bitince movie olarak uplarım inş biterse :D

Hayırlısı...
Toplam Hit: 2984 Toplam Mesaj: 14