Solidworks Yüzey Dikme
-
arkadaşlar yüzeyleri birleştirdim ama aradaki çizgi gitmedi yardım edebilecek kardeşim var mı

-
valla bu programi hic kullanmadim ama Maya da merge points diye bisey var bundada ayni mantik olsa gerek veya boolean bilemedim ben onu
-
Modeli Sheet Metal ile yaptıysan Knit komutu var onunla dikebilirsin,
Olmadı mı! Az iç içe geçir parçaları 0.01 mm filan sonra Combine komutunu kullan, Combine da add ı seç, sonra iki parçayı seç kapak olsun,
şey... yani birleşmiş, dikilmiş olsun :)
-
unigrafix olsa yardım edebilirdim ama söyle yap 2 taraftaki cizgileri içeri ver biraz
-
Radiusu bir dene istersen ben d epek bilmiyorum ama fillet le büyük bir radyus verirsen bir parça olur diye tahmin ediyorum...
-
parçayı iges olarak kaydet ve tekrar aç açarken ön tanımlama yaptır.yüzeylerin arasındaki boşlukları onarırsın.merak ettiğim bir şey var katı olarak neden yapmıyorsun ki :? yüzey çalışmaları daha zor oluyor.
-
hocam mesh ederken makine bayağı kastı yüzeyde girinti ve çıkıntı çok sanırım o yüzden kalınlık vermekte zırlanıyo şu anda yüzey durumunda bakalım veremezsem budayıp öyle denerim solid çaresiz kaldı ne modelmiş ya
-
sheet metal ile yapmamıştır bence. sheet metalle yaptıysan açılmış halini görmek isterim :D
-
hocam direk 3d spline ile kasfes örüp yüzeye çevirdim şimdi de kalınlık verdim açık halini sanmıyorum ama elimden gelirse solid dosyasını up etmeye çalışırım :D
-
nasıl yaparım diye merak ettim. deniyorum şimdi :)
pek içli dışlı diilim solid ile ama deniyim :D -
hocam önce kafesi örüceksin sonra dolgu yüzeyle mesh atacaksın senden kaçmaz da benden de kaçmasa iyi olur :D animasyon edicem bunu bitince movie olarak uplarım inş biterse :D