Solucan Tasarim 5 Siteye Sponsor Oluyor !!!
-
@highnitro
webmastercı bu ne a.k asıl. senide anlıyoruz. sana bi çözüm yok ama bu başlık altında :)
@bilgen
önerilerin ve eleştirilerine dikkat edecez hocam zaten site biraz aceleye gedli küçük ayrıntılara dikkat edemedik :) yeni bi solucan yapmak benimde aklımda ama şu anda bunun için vaktimiz yok :)
@amele_2
isteyene denemesi için 1 hafta host veriyoruz hocam :)
@JordanoR
evet hocam yıllık :)
-

benden size hediye olsun :)
-
tovbe ya rabbim!
bos siteye sponsor olmak istemiyorlarmis, sitenin hit'ini guvence etmemiz lazimmis.
lan dolu site senin 150 mblik kiydirik hostunu ne yapsin?!
-
aylık 50gb bw ve 100mb disk kullanan bir siteye sponsorum.. göndereyim sana koyar bannerını :) turkddl.us ne dersin ?
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------aylık 50gb bw ve 100mb disk kullanan bir siteye sponsorum.. göndereyim sana koyar bannerını :) turkddl.us ne dersin ?
-----------------------------turkddl.us'a mı sponsorsun :)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------aylık 50gb bw ve 100mb disk kullanan bir siteye sponsorum.. göndereyim sana koyar bannerını :) turkddl.us ne dersin ?
-----------------------------turkddl.us'a mı sponsorsun :)
-----------------------------
evet ? -
Ya bırakın adam gelmi$ buraya boyle boyle demi$ i$i olan varsa
yazsın yoksada zaten konu 3-5 güne dü$er anasayfadan ne diye adamın üstüne gidiyorsunuzki yok team17'nin worms oyunundan alınmı$ vs.
ee olabilir ? olamazmi sanki :) neyse kafanıza göre ne diyim :)
edit : must. olm nerdeyse döfcen adamı :D sakin ol :D -
Niye Php :P
Benimde sponsorum ol.
Ama bu alemin hostçusu Buzul :D
-
HighNitro sen kimsin ben turkddl.us ekibindenim ve şuanda turkddl.us
benim sponsorlugum altındadır ...
Ben By_ONUR orda ekibe bakarsan turkddl.us ekibine görürsün birazda ufakk at ;) bilmedigim grubunda olmadıgım ekip olsa ve benim sponsorlugumda olmasa bizi yicen sende ... ;)
kısa zamanda romeo ile baqlantıya gecede kimin sponsorlugunda ögren okee bos post kasmak için mesajda atma ...
İşi olmayan yazmasın
-
turkddl de moderator'üm.. istersem admin olurum .. bilseydim bukadar yaw$ak olduunu şimdiye kadar 10 defa ban & küfrü yemi$tin.. hasta etme beni mikerim sponsorluunuda ...