Sömürüüüüüün!!!
-
sağol hoca
-
bi arkadaş os tekeline hayır demiş ama os=Operating System :) yani bunun sadece windowsla anılmaması lazım. Konu dışı oldu ama bu konuya zaten ne yorum yazcan ki :D
-
Kozanaybar ne imzamı araklayıp modifiye ediyorsun la :))
-
hajı bende aldım 6 tane okula dağıttım 20 tane dahah mı alsam güzel bişeye mi benziyo ne.Birde pardusu öle kaliteli cd ye basma işi falan olmaz bence 200 krs luk cdlere basıp yollarlar.Hata oluncada ya abi kusura bakma nero ogün bozuktuda ondan falan :D
-
kozanaybar dimişki:
bi arkadaş os tekeline hayır demiş ama os=Operating System :) yani bunun sadece windowsla anılmaması lazım. Konu dışı oldu ama bu konuya zaten ne yorum yazcan ki :D
ağa os tekeli mikisoftun elinde değilmi. dierleri devede kulak. -
açıklıorum imzamı firex'ten esinlenerek yaptm :)
-
Tskler haci bende böyle birsey ariyordum zaten ((:
-
Sorun deil :) bu arada arkadaşlar special request seçeneği var sitelerde,ona tıklayarak istediğiniz kadar alabilirsiniz,yani belli bi süre beklemek zorunda deilsiniz,aynı anda 100-200 cdde sipariş verebilirsiniz nedeninizide yazarak ;) bana bi kaç ay sonra bi 50-60 cd daha gelcek mesela :D hepsinden istedim bu sefer.elimdekiler ubuntu bu sefer hem ubuntu hem edubuntu hemde kubuntu karışık gelecek :D
-
Sömürüyorum da ... Bu CdLerden Bi$i Annamadim geLdi Bi tomar :S
-
valla yollanan paketin poşeti güzel sırf onun için almıştım geçen sefer ;) (kağıt içinde sıkınca patlıyan zavazingodan)
Toplam Hit: 8493 Toplam Mesaj: 32