Son 1 Ay İçinde Ülkeye Giriş Yapmış Biri Aranıyor Telefon Kaydı İçin
-
Arkadaşlar bana yurtdışından bir telefon geldi ama telefonu kullanamıyorum kapatılır diye, ülkeye son 1 ay içinde girmiş birinin pasaportu lazım öyle biri var mı hani hacdan gelen anne babanız da olur :) pasaportla telefon kaydının yapılması lazım. yalnız şunu hatırlatıyım o pasaporta 2 yıllık bir sürede herhangi bir telefon kaydı yapılmamış olması gerekiyor dolayısıyla benim telefonu kaydettikten sonra da 2 yıl boyunca başka telefon kaydedemezsiniz.
-
ne kadara yaparsınız onu da belirtirseniz sevinirim 60 TL'yi geçmezse memnun olurum :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bana yurtdışından bir telefon geldi ama telefonu kullanamıyorum kapatılır diye, ülkeye son 1 ay içinde girmiş birinin pasaportu lazım öyle biri var mı hani hacdan gelen anne babanız da olur :) pasaportla telefon kaydının yapılması lazım. yalnız şunu hatırlatıyım o pasaporta 2 yıllık bir sürede herhangi bir telefon kaydı yapılmamış olması gerekiyor dolayısıyla benim telefonu kaydettikten sonra da 2 yıl boyunca başka telefon kaydedemezsiniz.
hacı bari telefon buna değer bi telefonmu..neyse annem yurt dışına çıkacak bir hafta sonra gelir..eğer o zamana kadar bulamassan ben sana pm atarım..ama umut bağlama kesin değil.. -
TESKILAT bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
hacı bari telefon buna değer bi telefonmu..neyse annem yurt dışına çıkacak bir hafta sonra gelir..eğer o zamana kadar bulamassan ben sana pm atarım..ama umut bağlama kesin değil..
-----------------------------eyvallah hocam, öyle bir yurtdışı işi olursa pm'ini veya konuya cevabını beklerim.
telefon 450 - 500 arası bişi
-
kardeş 3 arkadas bg de okuyoruz ay sonu gelcez inş tr ye bende telefon alıcam ben yapamam ama arkadaslara soruyım onların pasaportuyla yaparsın belki ben sana haber veririm 1-2 gun içinde
-
RaAmLis bunu yazdı:
kardeş 3 arkadas bg de okuyoruz ay sonu gelcez inş tr ye bende telefon alıcam ben yapamam ama arkadaslara soruyım onların pasaportuyla yaparsın belki ben sana haber veririm 1-2 gun içinde
-----------------------------eyvallah hocam senin de cevabını bekliyor olacağım.
-
stillalive bunu yazdı:
ne kadara yaparsınız onu da belirtirseniz sevinirim 60 TL'yi geçmezse memnun olurum :)
hacı sen sok o 60 ı cebine kardeşiz hepimiz..pasaportu veririz sana sen yaparsın.. -
TESKILAT bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
hacı sen sok o 60 ı cebine kardeşiz hepimiz..pasaportu veririz sana sen yaparsın..
-----------------------------çok sağol hocam ama olmaz ben yine de yollarım.
-
up...
-
nerdensin hocam istanbul ? ona göre bi bakalım 2 hafta oldu giriş yapalı ?
-
Protesto bunu yazdı:
nerdensin hocam istanbul ? ona göre bi bakalım 2 hafta oldu giriş yapalı ?
-----------------------------istanbul çok yakın hocam bana,