Son 10 Yıl İçinde Çekilen Kredilerın Dosya Masrafları Geri Alınabilicekmiş
-
masal gibi karşında muhatap bulamıyosun 200 liralık kredi kartı aidatımı alamadım hakem heyetinden 4 aydır bugün işim varken o civarlarda sorayım dedim daha nisan ayına gelmedik dedi kızın teki bende bankalar devlet ve kanunlarımızdan güçlü galiba dedim.habire kredi çekip kapatıyoruz nasıl verecekler inanmıyorum ağzımıza bir kaşık bal sürüyorlar o kadar.
-
son 10 yılda 11 milyon kredi çekilmiş bunların %5 i başvursa 10 yılda bile alamayız o parayı geri.
g2k tarafından 25/Ağu/12 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
aynı bankaya ait 2 tane kredim var biri eşimin diğeri benim üzerime kesinleşsin anında isterim paramı.
-
araba kredisi almıştık 500 tl dosya masrafı kastılardı araba kredilerindede geçerlimi bu...
-
Bu dilekçeyi bankaya iadeli ve taahhütlü olarak gönderin.
Örnek
TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI xxxxxx ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
ERZxx
27/08/2012
007xxxxxxx nolu müşterinizim Gürcükapı Vakıflar Bankası Şube Müdürlüğünden xx/08/201x tarihinde 24 ay vadeli olarak 1,140. faiz oranı üzerinden 5000,00 TL Bayram kredisi-1 kullandım ve 12 ay ödeme yaptım.
İlgili krediyi kullanırken dosya masrafı adı altında tarafımdan Kredi tahsis ücreti adı altında 225,00TL kesinti yapılmıştır. Kesilen bu tutarın, 4077 sayılı Tüketici Koruma Kanunu’na göre haksız şart sayıldığından TR970001500xxxxxxxx Bankomat nolu hesabıma iade edilmesini talep ediyorum.
Mürid Phoenix
phoneix tarafından 25/Ağu/12 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bu konuyu çizerim arkadaş
-
Halen ödemekteyim ben kredimi bu benim içinde geçerlimi ?
-
Çizelim bakalım, teşekkürler
-
takip
-
4 tane kredi var.hepsinden 100 tl alsam yeter.