Son
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
burada yapıla yorumlar yapıcı değil. kimse profesyonel olarak edebiyatla uğraşmadığı için sadece beğenisini dile getirmiş. bu gayet doğal. ben de profesyonel değilim. söylemek istediğim: yorumlara aldanıp gaza gelme. iyi yazıyorsun; ama bu yazılarını daha farklı mecralarda(bu işe profesyonelce emek veren)paylaşmalısın. anca onların yorumları senin gelişimine katkıda bulunabilir.
-----------------------------Yazdıklarının tamamına katılıyorum. Zaten bu düşünce ile yazıklarımı şuan ismini vermek istemediğim bir profesyonele yollayıp fikirlerini alıyorum. Şimdilik biraz daha olgunlaşması gerekiyor cümlelerin. Kendi kendime öz eleştiriler yapıyorum, dersler çıkartıyorum. Zaten eğer iğneyi bu kadar kendime batırıp totomu delik deşik etmeseydim arkası gelmezdi herhalde...
-
............diycek pek bişey bulamıyorum aslında...
-
bilader güzel yazıyor :)
-
puskullu bunu yazdı:
-----------------------------Kelimeler düğümleniyorsa boğazına, her bir hece çengelli iğneyle iliştirilmiş gibi kala kalıyorsa dilinin ucunda ve sadece sıcak çikolata kıvmında gülümsüyorsan; Boşver deme birşey. Yerine solgun yapraklar konuşsun, yağmur ağlayıp yıldırımlar haykırsın, sen seheri aydınlatan güneş gibi gülümsemeye devam et sadece...
-
ellerine sağlık hocamm
-
Şairin de dediği gibi; Sevda geldiyse başa çabalamak artık boşa...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------puskullu bunu yazdı:
-----------------------------Kelimeler düğümleniyorsa boğazına, her bir hece çengelli iğneyle iliştirilmiş gibi kala kalıyorsa dilinin ucunda ve sadece sıcak çikolata kıvmında gülümsüyorsan; Boşver deme birşey. Yerine solgun yapraklar konuşsun, yağmur ağlayıp yıldırımlar haykırsın, sen seheri aydınlatan güneş gibi gülümsemeye devam et sadece...
----------------------------gülmek isteyip canını acıtırcasına fırtına öncesi sessizilğe bırakan o kurşun harfler mi?hayır aslında adına acı dediğimiz yanyana niye geldiği belirsiz bu 3 harf sadece benliğimizi alt üst etmeye yetennn... -
Tam adresi ver üstadım porsuk çayının bizde geliriz yanına şu iki nefeslik dünya da boşuna dememişler bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye
-
Tek kelimeyle dehşet!!!