Son

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

burada yapıla yorumlar yapıcı değil. kimse profesyonel olarak edebiyatla uğraşmadığı için sadece beğenisini dile getirmiş. bu gayet doğal. ben de profesyonel değilim. söylemek istediğim: yorumlara aldanıp gaza gelme. iyi yazıyorsun; ama bu yazılarını daha farklı mecralarda(bu işe profesyonelce emek veren)paylaşmalısın. anca onların yorumları senin gelişimine katkıda bulunabilir. 

Yazdıklarının tamamına katılıyorum. Zaten bu düşünce ile yazıklarımı şuan ismini vermek istemediğim bir profesyonele yollayıp fikirlerini alıyorum. Şimdilik biraz daha olgunlaşması gerekiyor cümlelerin. Kendi kendime öz eleştiriler yapıyorum, dersler çıkartıyorum. Zaten eğer iğneyi bu kadar kendime batırıp totomu delik deşik etmeseydim arkası gelmezdi herhalde...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

............diycek pek bişey bulamıyorum aslında...

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

bilader güzel yazıyor :)

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

puskullu bunu yazdı:

Kelimeler düğümleniyorsa boğazına, her bir hece çengelli iğneyle iliştirilmiş gibi kala kalıyorsa dilinin ucunda ve sadece sıcak çikolata kıvmında gülümsüyorsan; Boşver deme birşey. Yerine solgun yapraklar konuşsun, yağmur ağlayıp yıldırımlar haykırsın, sen seheri aydınlatan güneş gibi gülümsemeye devam et sadece...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noxious_person
    noxious_person's avatar
    Erkek

ellerine sağlık hocamm

HEM GİDENEDİR BU DÜNYA!! HEM GELECEK OLANA.. ODA BİRAZ OYALANIP GİDECEK NASIL OLSA...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şairin de dediği gibi; Sevda geldiyse başa çabalamak artık boşa...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

HannibALgan bunu yazdı:

puskullu bunu yazdı:

Kelimeler düğümleniyorsa boğazına, her bir hece çengelli iğneyle iliştirilmiş gibi kala kalıyorsa dilinin ucunda ve sadece sıcak çikolata kıvmında gülümsüyorsan; Boşver deme birşey. Yerine solgun yapraklar konuşsun, yağmur ağlayıp yıldırımlar haykırsın, sen seheri aydınlatan güneş gibi gülümsemeye devam et sadece...

----------------------------gülmek isteyip canını acıtırcasına fırtına öncesi sessizilğe bırakan o kurşun harfler mi?hayır aslında adına  acı dediğimiz yanyana niye geldiği belirsiz bu 3 harf sadece benliğimizi alt üst etmeye yetennn...

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tam adresi ver üstadım porsuk çayının bizde geliriz yanına şu iki nefeslik dünya da boşuna dememişler bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye

Linux
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Tek kelimeyle dehşet!!!

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
Toplam Hit: 3836 Toplam Mesaj: 20