Son Çıkan Bilgisayar Oyunları İçin Oyun Önerilerinizi Bekliyorum
-
piyasada en son çıkan hangi oyun olursa olsun yükle. dene yenilikleri heyecanlarını dene.
o nasıl masaüstü öyle dandik internet kafeler gibi :D
-
Bandito bunu yazdı
yeni bilgisayar almışın heralde :D gitmiş simgeleride kocaman yapmış görgüsüz herif seni :D farcry ın son çıkanını tavsiye ediyorum
Valla bilgisayarı alalı 1.5 sene oldu. Şu sıralar aklıma geldi piyasadaki en iyi oyunları pc'ye yükleyip oynamak. Bu arada 27 inç'te oyun oynamakta ayrı bir zevk veriyor adama be abi...(1920x1080 çözünürlükte)
-
ya şimdi gövde gösderisi gibi olmasın ama son sayımla 84 oyun var pcde :D masaüstüne koymaya kalkışsam karman çorman olur :DD
-
c0nverse bunu yazdı
ya şimdi gövde gösderisi gibi olmasın ama son sayımla 84 oyun var pcde :D masaüstüne koymaya kalkışsam karman çorman olur :DD
Çok merak ettim şimdi. Rica etsem koyarmısın masaüstüne. Birde screenshoot paylaşır mısın?
-
öküz gibi beklediğim tek bir oyun var şuan.
Watch Dogs
-
arabaci88 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Çok merak ettim şimdi. Rica etsem koyarmısın masaüstüne. Birde screenshoot paylaşır mısın?
kasamda oyunlar onunda monitör arızalı şu an için ss koyamam ama favorilerim her zaman open world rpg olmuşdur assasin creed gibi the witcher gibi. önerebileceğim oyun oynayıp da bırakamayacığın 2014 için
state of decay
titanfall
darksouls 2
the crew
bide ubisoftun yeni bi oyunu çıkıcakdı hayatta kalma temalı ismi aklıma gelmedi
-
Metro Last Night
Bioshock Infinite
Saints Row IV3'ü de pirate bay'de top 100'de bol bol seeder var. Pirate bay engelli olduğundan pirate browser(tor) ile girebilirsin.
Balyoz99 tarafından 03/Mar/14 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Thief. Her ne kadar korsan oyunu karşıtı olsamda, oyun pahalı aga. Çek Zamunda'dan gitsin.
-
Sağolun arkadaşlar oyun önerileriniz için. Önerilerinizi göz önüne alarak kendime bir oyun listesi yaptım. Aşağıdaki oyunları bilgisayarıma yükleyeceğim.
1. Thief
2. Max Payne 3
3. Crysis 3
4. Far Cry 3
5. Tomb Raider 2013
6. Dota 2
7. Titanfall
8. Doom 3
9. Metal Gear Rising Revengeance
10. State of Decay
11. Metro Last Night
12. Bioshock Infinite