folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Son Çıkan Bilgisayar Oyunları İçin Oyun Önerilerinizi Bekliyorum

Son Çıkan Bilgisayar Oyunları İçin Oyun Önerilerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

piyasada en son çıkan hangi oyun olursa olsun yükle. dene yenilikleri heyecanlarını dene.

o nasıl masaüstü öyle dandik internet kafeler gibi :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

yeni bilgisayar almışın heralde :D gitmiş simgeleride kocaman yapmış görgüsüz herif seni :D farcry ın son çıkanını tavsiye ediyorum

Valla bilgisayarı alalı 1.5 sene oldu. Şu sıralar aklıma geldi piyasadaki en iyi oyunları pc'ye yükleyip oynamak. Bu arada 27 inç'te oyun oynamakta ayrı bir zevk veriyor adama be abi...(1920x1080 çözünürlükte)

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

ya şimdi gövde gösderisi gibi olmasın ama son sayımla 84 oyun var pcde :D masaüstüne koymaya kalkışsam karman çorman olur :DD

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

ya şimdi gövde gösderisi gibi olmasın ama son sayımla 84 oyun var pcde :D masaüstüne koymaya kalkışsam karman çorman olur :DD

Çok merak ettim şimdi. Rica etsem koyarmısın masaüstüne. Birde screenshoot paylaşır mısın?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

öküz gibi beklediğim tek bir oyun var şuan.

Watch Dogs

Frisky...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

Çok merak ettim şimdi. Rica etsem koyarmısın masaüstüne. Birde screenshoot paylaşır mısın?

kasamda oyunlar onunda monitör arızalı şu an için ss koyamam ama favorilerim her zaman open world rpg olmuşdur assasin creed gibi the witcher gibi. önerebileceğim oyun oynayıp da bırakamayacığın 2014 için 

state of decay

titanfall

darksouls 2

the crew 

bide ubisoftun yeni bi oyunu çıkıcakdı hayatta kalma temalı ismi aklıma gelmedi

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Metro Last Night

Bioshock Infinite
    Saints Row IV

3'ü de pirate bay'de top 100'de bol bol seeder var. Pirate bay engelli olduğundan pirate browser(tor) ile girebilirsin.

Balyoz99 tarafından 03/Mar/14 19:52 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Thief. Her ne kadar korsan oyunu karşıtı olsamda, oyun pahalı aga. Çek Zamunda'dan gitsin.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Sağolun arkadaşlar oyun önerileriniz için. Önerilerinizi göz önüne alarak kendime bir oyun listesi yaptım. Aşağıdaki oyunları bilgisayarıma yükleyeceğim.

1. Thief

2. Max Payne 3

3. Crysis 3

4. Far Cry 3

5. Tomb Raider 2013

6. Dota 2

7. Titanfall

8. Doom 3

9. Metal Gear Rising Revengeance

10. State of Decay

11. Metro Last Night

12. Bioshock Infinite

13. Saints Row IV

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

reklam gibi olacak ama bolumsonucanavari.com

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 6309 Toplam Mesaj: 36