Son Çıkan Kitaplardan Önerileriniz Varmı?
-
ya arkadaş gidiyom bakıyom bakıyom bakıyom saçmalık hep kitaplar o kadar okuyasım var,.para vercek değerde kitap yok piyasada ,,sonrada türk halkı neden kitap okumuyor oluyor..
-
yeni mi eski mi bilmem ben şu aralar "azrailin secde ettiği adam" okuyorum
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şeytan olamsın bak yanlış olmasın.. :D nasıl kitap ismi buluyo bunlar..
-
ne tarz seversin?
-
DiKeyEy bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
-----------------------------şeytan olamsın bak yanlış olmasın.. :D nasıl kitap ismi buluyo bunlar..
-----------------------------önyargını kır ve "oku" yazarının Erdal Demirkıran olduğunu söylesem bilmem önyargın kırılır mı
hala kırılmıyorsa şunu söyliyim, adam Kur'an okuduktan sonra yazmış bu kitabı
edit: ayrıca melekler insana secde etmemişmiydi şeytan dışında? yani kitabın ismi gayet normal
-
Hakan Günday - Az.
-
aklından bir sayı tut okudum en son
-
erdal demirkıran kadar saçma bi yazar yok, erdal demirkıran okuru kadar saçma bi okurda yok sanırım, söz meclisten dışarı..
romann tarzı seviyorum tabiki hajılar.. :D
-
Yeğenim açlık oyunlarından bahsediyordu okumadım ama kafamın etini yedi oku diye bilemem ama bi araştır istersen
-
DiKeyEy bunu yazdı:
erdal demirkıran kadar saçma bi yazar yok, erdal demirkıran okuru kadar saçma bi okurda yok sanırım, söz meclisten dışarı..
romann tarzı seviyorum tabiki hajılar.. :D
-----------------------------eyvallah hacı ayaküstü **ktin bizi. tavsiye istiyorsun sonra da elimize verip gönderiyorsun, süper.
"chuck palahniuk - tıkanma" (fight club'ın yazarı)
ayrıca ilk söylediğim kitap zaten hikayeli, haybeye bişiler konuşmuyor.
bilmiyorum klasiklerle aran nasıl ama bi dostoyevski okumadıysan, söverim
-
cizik atalım ayrıca puşkin-yüzbaşının kızı okumayan varsa şiddetle önerilir