Son Çıkan Oyunları Gönderebilirim.
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------black_lord bunu yazdı:
sorun çıkmaz çıkarsada sen geri yollamazsın ben yenisini yollarım postaneyle kendi paramla eminim çünkü o dvdler kontrol edilecek
-----------------------------Hocam yanlış anladın . Sorun çıkmaz , doğrudur , bozuk mal satıyorsun demiyorum ama herkesin bilgisayarı farklı . Ben meselâ Assassin's Creed'i iki değişik yerden aldım , hata verdi . Torrent'ten indirdim , hata vermiyor fakat oyundan atıyor . Bilgisayarlarda sorun çıkabilir , her çıkan sorunda sen yollayacak mısın yenisini , yollarsın dürüst adamsındır ama bu sefer sen ne yapacaksın ? Dünyanın parası eder yahu o ;)
-----------------------------anladım Assassin's Creed varya daha kırılmış bi oyun değildi 1 ay geçti ben aldım benim bilgisayarda denedim benim çalıştı 1 saat oynadım ha adam gerse yok bende olmadı tamam der başka oyun gönderirm sonuçta ben burdan dünyayı kazanamamki hem iki arkadaş yapcz sadece harçlık bu yüzden :)
-----------------------------Fazla uzatmadan son tavsiyem ; aynı şehirde oturduğun insanlarla ticaret yap bence :) İyisi var kötüsü var ...
-
tbt'de kimse birbirine yamuk yapmaz die biliyorum ben !!?
-
Odysseus bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------hacı call of duty 3-4 isterük :D
4'ü gördüm...Full mu peki hacı :F
bi de 3 varsa züper olur :D
beleş değilmiş hocam bilion dimi :p
-----------------------------1 dvd = 2 ytl :D cok alınca da indirim :)
kotam olmasa indirirm :(
-----------------------------herkes ticarete atılma çabasında :)
-----------------------------Ody Sen Bence Ticaret felan yap, Sana yakışır kanaatimce, Tartışmalar Hem Sürekli Ban ile Sonuçlanıyor Açmadı Seni bence. :)
-
alan bu kadar oyunu toplam 100 liraya almış olur heralde.
-
Emrow bunu yazdı:
alan bu kadar oyunu toplam 100 liraya almış olur heralde.
yok ya o kadar tutmaz grup indirimi yapar kardeş :D -
ptt de para göndermede alt limit varmı varsa kaç bileniniz varmı?
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------50 bin lira göndermeyi düşünmüyorsun herhalde? La o paraya lolipop bile vermiyorlar :D.
Aslında iyi iş ha, ticaret nasılsa.
-
tahribat tsortlerini alıpta parasını göndermeyenler wardı.onun için pek güvenme derim
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------black_lord bunu yazdı:
-----------------------------50 bin lira göndermeyi düşünmüyorsun herhalde? La o paraya lolipop bile vermiyorlar :D.
Aslında iyi iş ha, ticaret nasılsa.
-----------------------------yok ben göndermcm :D eğer gönderen olursa ona göre ayarlarım dye
-
jayde bunu yazdı:
tahribat tsortlerini alıpta parasını göndermeyenler wardı.onun için pek güvenme derim
-----------------------------inşallah öyle olmaz ama içimden bir ses omaz gibime geliyor böyle birşey bu arada chings tavsiyen için çok sağol