Son Dakika : " Tüm Ünlü Facebook Sayfaları Ve Ünlü Kurum Sayfaları Hacklendi
-
yazılmıs gerci önceden.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:41'da Andrei tarafından düzenlendi. -
Valla ne yalan söyleyeyim Acun medyanın sayfalarının hacklenmesinden inanılmaz keyif aldım. Kendisini vatanımla bütünleştirmediğimden kimin hacklediğinin de önemi yok benim için.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Valla ne yalan söyleyeyim Acun medyanın sayfalarının hacklenmesinden inanılmaz keyif aldım. Kendisini vatanımla bütünleştirmediğimden kimin hacklediğinin de önemi yok benim için.
-----------------------------qweqewq aynı seyı ttnet icin dusundum :D
-
ustura bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------Valla ne yalan söyleyeyim Acun medyanın sayfalarının hacklenmesinden inanılmaz keyif aldım. Kendisini vatanımla bütünleştirmediğimden kimin hacklediğinin de önemi yok benim için.
-----------------------------qweqewq aynı seyı ttnet icin dusundum :D
-----------------------------bi ülkerden memnunum kalanına istedikleri fantezileri uygulasınlar :D
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:55'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
Usta şu ülkede birşey mi düzgün olmaz lan :)
-
Biz de anca izleriz böyle
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Usta şu ülkede birşey mi düzgün olmaz lan :)
-----------------------------Hahaha bu yorum süperdi. :))
-
merak ile bekliyorum bu konu acana nezaman
Siyaset -> Din -> irk ( türk kürt ) -> = under gelir banlicakmi :)
-
doğru dürüst sohbet edilen konulari kaldirirlar böyle rezil konulari kaldirmazlar amina koyiym işi şahsiyete çeviriyorsunuz
kurumlarin sayfalarini hackliyorlar ve çoğunuz bu işlerden anlamaniza rağmen elinizi kolunuzu bağlayip koca avratlar gibi konuşuyorsunuz
-
beyler yanlışşam düzeltin bir sayfa olması için bir facebook hesabı olması lazımki sayfayı yönetebilesin ki ben öyle yapıyorum bu adamlar bukadar sayfayı hemde az uz değil milyon beğeni olan sayfayı nasıl hacklediler ?