Son Dakika Ajdara Rakip Çıkmış
-
çocuktaki ses müthis gülmekten karnıma ağrılar girdi bide youtube anlatma şeklide güzeldi zuhahahahah :D
-
çocuk manyak bir o kadarda uçuk ajdar yanında b'k yemiş
-
hüllleeaannNN kes kesSS mina kyimm, dilini ..ızdırabını sikiyim kesSSS ..katıksız embesilLL aq psikolojimi zedeledi :-/
-
bunun cocukluguna ınmek gerek :) belki duzelir
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
hüllleeaannNN kes kesSS mina kyimm, dilini ..ızdırabını sikiyim kesSSS ..katıksız embesilLL aq psikolojimi zedeledi :-/
dennis jeah :D
bu ne lan? böyle?
sağlık açısından yasaklanmasını istyiyorum amk. -
noel_baba bunu yazdı:
dennis beenmediyse ben hiç beenmem :D baksana ithamlara :P -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
dennis beenmediyse ben hiç beenmem :D baksana ithamlara :P
kardes beğenilecek bir tarafı yok hemşerim galiba çocuk konuşma tarzına bakınca ya erzurum gumushane bayburt bunlardan birinin tohumu belli .Adam boktan bişey yapmaya çalışmış kulaklara yazık dinlediğim için . -
youtube adamın kafasına ödül koymuş haberiniz varmı?
ölü yada diri 100 000 dolardan söz ediliyor
bu arada ingilterede bi lotarya şirketi şarkıyı 5 kere üst üste dinleme başarısını gösterip hala akli dengesini
muhafaza edebilen ilk 100 kişiye londranın güneyinden villa verecekmiş..kapısında lotus marka araba dahil.
-
evet müridler bu şarkıyı söyleyenin kim oldugunu biliyorum :s
excalibur...
-
Sakarya'yalılarda özürdileyerek söylüyorum adam 54300 posta kodunu kullanıyor. Kendine Dj birol diyor.
http://www.youtube.com/watch?v=QyEm37YjBFM&feature=related