Son Gayret - Kısa Film - Çankaya 4.Sü :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

müridler, hatırlayanlar vardır belki, "aşk felsefesi" filmimin montajını bitiremeden yeni bir projeye girmem gerekti.

Çankaya Milli Eğitimin düzenlediği lisesler arası "Gençliğin Gözünden 2"Kısafilm yarışmasına girdik ve 51 film arasından 4. olduk.

Yazan, Yöneten, Kurgu, Görünütü Yönetmeni:Burak Bayar
    Görüntü asistanı: Caner Yurt
    Oyuncular:
    Doruk Mert Aydın
    Koray Anayurdu
    Hakan Çağlar
    Elif Görmüş

1. Teaser(Çekimler Başladı): http://www.vimeo.com/4081335
    2. Teaser(Yakında): http://www.vimeo.com/4292513
    Fragman: http://www.vimeo.com/4081733

Bu film, yeni ismimi kullandığım ilk filmim:) ; Perspektif Yapım

http://www.vimeo.com/4516243
    yarışmaya şartnameden dolayı 10 dklık bir versiyon yollamıştım ama bu 20 dklık full hali. belki bir ara yüksek kalitede de yüklerim
    ---
    http://www.vimeo.com/4379054
    kamera arkası belgeseli; komik hatalarımzla, ropörtajlarımızla ve anlatımlarımızla "son gayret", eğlenceliydi gerçekten...

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    .mp4 indir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    filmin mp4 ü çıktı haydi salalım varez sitelerinede havamız olsun:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

POSTERİMİZ

POSTERİMİZ

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Güzel olmuş :) Kazanamadı :P yazıp tipik bir türk filminden kurtarmıssın filmi :) mutsuz sonn.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

teşekkür ederim :)

klasik bir son olsun istemedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

görüntü kalitesi kötü 90 lılarda sandım kendimi kameranız kaliteli değil anladım da biraz renk tonajlarını ayarlasaydınız..

hikaye hoşuma gitti  gülümsetti aradaki koşmalar çok iyi olmuş  fragmanı izledim sadece de fragman biraz daha çarpıcı olabilirdi

müzik çok düz kalmış

ama bunu hazırlayının bir lise öğrencisi olduğunu düşünürsek güzel başarılar (:

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    van minüt hocam lütfen xD hehe

AMD Rulezzz =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

filmi interneyşınıl yapmaya karar verdim ve ingilizce bir fragman hazırladım;
    http://www.vimeo.com/5045901
    filmin ingilizce çevirileri başladı, yani coming soon on usa...

birde filme site açtım(site sade tasarımlı bişey, böyle olması hoşuma gidiyor:) )
    www.songayret.tr.cx

sitede filmin kamera arkası görüntüleride yer almakta...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Güzel çalışma olmuş arkadaş baya emek vermişsin, konu da güzel. bana göre senin kısa film anlayışın uzun bir süreçteki durumlara kısaca değinerek özet çıkarmak gibi bişeydir şeklinde anladım. o kazanamayan çocuğun etrafında neler var ? diye sorunca hepsine kısaca değinmişsin gibi, öss yaşamındaki monoton standartlar falan ama kısaca .... tabi bunu biraz daha uzatsan, neler çıkar farkındasın dershane yaşamı, abiler olayı, ha birde sınav sonrası stressten kurtuluşu diyaloglarla anlatım...senin konunda bunlarda olsaymış demiyorum yanlış anlama, kısa film için uzun bir anlatış, 20 dk için az içerik tabii öz içerik...çalışma güzel devamını bekleriz. : )

kısa filmleri seviyorum nokta atışı yapılıyor... mesela kıl olduğum bi nokta dönüp göte bakma, camdan bisikletten otobüsten her yerden.... iki dakika yanına birisi uğrar ve işi bitti giderken dönüp göte bakıp yorumlarlar tabi benim kıl olduğum bi nokta......... kısa film olabilir diye düşünüyorum sen ce olurmu? türlü türlü yorumlarda var yani :d böyle bişey çekilebilir gibi... göt yorumlaycısıları ...adıda "Kıça film" nasıl :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

AnTiSoZeL bunu yazdı:
    -----------------------------

Güzel çalışma olmuş arkadaş baya emek vermişsin, konu da güzel. bana göre senin kısa film anlayışın uzun bir süreçteki durumlara kısaca değinerek özet çıkarmak gibi bişeydir şeklinde anladım. o kazanamayan çocuğun etrafında neler var ? diye sorunca hepsine kısaca değinmişsin gibi, öss yaşamındaki monoton standartlar falan ama kısaca .... tabi bunu biraz daha uzatsan, neler çıkar farkındasın dershane yaşamı, abiler olayı, ha birde sınav sonrası stressten kurtuluşu diyaloglarla anlatım...senin konunda bunlarda olsaymış demiyorum yanlış anlama, kısa film için uzun bir anlatış, 20 dk için az içerik tabii öz içerik...çalışma güzel devamını bekleriz. : )

-----------------------------

teşekkür ederim öncelikle.

ben kısa filmlerime bi uzun metraj havası vermeyi seviyorum(hatta bayılıyorum :D ) . senaryoyu yazarken 10 dakikalık yazmıştım, yarışma şartları 10 dk diyordu çünkü. ama montaja girince 20 dakikalık oldu film:) bende yarışmaya 10 dakikalık bir versiyon yolladım

filmde öss stresinden çok, "koray" karakterinin vurdumduymaz, çalışmaz, yani tembel insan tavrını işledik. yani filmin yarısına kadar falan korayı tanıyoruz, sonra ders çalışma sekansı geliyor falan filan...
    :)

Toplam Hit: 2832 Toplam Mesaj: 15