Son Model Telefon Tavsiye
-
Hoca bence telefona boşuna para verme al bi pda herişini görsün :) madem 1.500 gibi bi maliyet sorun yapmıcak :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
HTC TOUCH HD diyorum diyenlere katılıyorum şiddetler öneriyorum
-----------------------------bu telefonun ekranı 65 bin renktir. ışıklı ortamlarda telefonun ekranını göremezsiniz mesela yazın dışarı çıktığınızda. görüntü kalitesi fotoğrafında kalitesini etkileyecektir yani diğer 5 mp telefonlara göre daha kötü çekecektir. özellikleri iyi olabilir ama görüntü olarak her zaman canınızı sıkacaktır kısaca o telefon o parayı etmez.
-
nokia n96 süper.n97 pek hoşuma kaçmadı.
-
sony ericsson g705 araştır istersen Aksilik olmazsa 8 gün sonra alıcam :)
-
N79 kesinlikle. Fiyatı orta segment olmasına rağmen özellikleri iyidir.
Ama param var iyi birşey olsun diyorsan Samsung Innov8 olabilir.
Dokunmatik birşey diyorsan iPhone al gitsin bence. Windows Mobile güzel ama kullanılabilirliği pek iyi değil.
-
hocam nokia'dan başka alma bence :D alacaksan n95 8gb veya n97 al ikiside mütiş :D
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------bu telefonun ekranı 65 bin renktir. ışıklı ortamlarda telefonun ekranını göremezsiniz mesela yazın dışarı çıktığınızda. görüntü kalitesi fotoğrafında kalitesini etkileyecektir yani diğer 5 mp telefonlara göre daha kötü çekecektir. özellikleri iyi olabilir ama görüntü olarak her zaman canınızı sıkacaktır kısaca o telefon o parayı etmez.
-----------------------------windows mobile 65k dan fazla rengi yönetemiyor. mesela ben şu anda samsung omnia kullanıyorum, ekran 256k renk, ama windows mobile sadece 65k renk göstertiyor.
bu arada samsung omnia gerçekten harika cihaz, aynen kutusunda yazdığı gibi "a truly all in one phone" son teknolojilerin hepsi var, fiyatı en son 1270 liraydı, şimdi biraz daha düşmüştür. para sorun değilse htc touch hd al.
edit: bu arada anlamıyorum bu "nokiadan şaşma" diyenleri, acaba hayatınızda nokia'nın dışında telefon kullandınız mı?
-
TR_ip bunu yazdı:
Hoca bence telefona boşuna para verme al bi pda herişini görsün :) madem 1.500 gibi bi maliyet sorun yapmıcak :)
-----------------------------öneri öneri öneri... :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------windows mobile 65k dan fazla rengi yönetemiyor. mesela ben şu anda samsung omnia kullanıyorum, ekran 256k renk, ama windows mobile sadece 65k renk göstertiyor.
bu arada samsung omnia gerçekten harika cihaz, aynen kutusunda yazdığı gibi "a truly all in one phone" son teknolojilerin hepsi var, fiyatı en son 1270 liraydı, şimdi biraz daha düşmüştür. para sorun değilse htc touch hd al.
edit: bu arada anlamıyorum bu "nokiadan şaşma" diyenleri, acaba hayatınızda nokia'nın dışında telefon kullandınız mı?
-----------------------------samasung omnia he vay be
olmadı ki bi windows mobileımız :|
alacam ama inşallah en kısa zamanda param olursa
-
windows mobile
symbian
google android
özellikleri nedir
neden , hangisi_?
en son versiyonları , güncellenme durumları nelerdir?