Son Sürüm Opera Kullananlar ?
-
merhaba arkadaşlar. chrome artık benim laptop'da kasıntı yapıyordu. bi süre yandex kullandım ama kitlenip duruyor son zamanlarda. az önce arkadaş tavsiye etti operayı deniyim dedim o da chromium altyapısına geçmiş. görüntü olarak filan güzel
yalnız buna yer imlerini nasıl aktaracağız bulamadım bi türlü ?
şu kısım var ama pasif halde. ayrıca bişi sorayım bu operaya eklenti kuracaktım bi tane sadece 11-12 versiyonu ile uyumlu diyor. son versiyon ile ilgili b iproblem var mı?
ayrıca http://www.regisgaughan.com/fbphotozoom/ şuna benzer opera eklentisi yok mu ? adam 3 tarayıcıya yapmış operaya yapmamış.
-
alt yapısı chromium olduysa en fazla 1-2 ay sonra yine yavaşlıyacak. Soktuğum chromium zamanla hantallaşıyor. Firefox kullanmanı öneririm Chrome hariç tutulunca
-
TheKorsans bunu yazdı
alt yapısı chromium olduysa en fazla 1-2 ay sonra yine yavaşlıyacak. Soktuğum chromium zamanla hantallaşıyor. Firefox kullanmanı öneririm Chrome hariç tutulunca
deneme amaçlı şimdi ff kurdum ama bunda da yer imleri olayını çözemedim. dışa aktar yapıp yedeklemiştim yükledim ff'ye ama alt çubuğa gelmiyor yer imleri :/
edit: yaptım tamamdır. ama görüntü olarak sıçtı gibi iç içe geçmiş gibi duruyor :F
Kreyzi tarafından 26/May/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam benım bildiğim o operayı eşitleyince oluyo kendıne ait bir opera hesabını tarayıcınla eşitleyip yer imlerini diyer opera tarayıcına ait datalarını almayı sağlıyo en azından eşitle dedikten snra o sekme bende açılmıştı
-
opera o kısmı geliştirmek için şimdilik askıya aldı.
-
valla filimsiniz :D
adamlar çakma chrome yapmış daha neresini geliştirecekki
mk çinlileri dünyada ahlak bırakmadı herkez kopyacı oldu
-
Mr_Dark bunu yazdı
opera o kısmı geliştirmek için şimdilik askıya aldı.
sıçtılar, şimdi sıvıyolar desene. :'P