Son Sürüm Opera Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. chrome artık benim laptop'da kasıntı yapıyordu. bi süre yandex kullandım ama kitlenip duruyor son zamanlarda. az önce arkadaş tavsiye etti operayı deniyim dedim o da chromium altyapısına geçmiş. görüntü olarak filan güzel

yalnız buna yer imlerini nasıl aktaracağız bulamadım bi türlü ?

şu kısım var ama pasif halde. ayrıca bişi sorayım  bu operaya eklenti kuracaktım bi tane sadece 11-12 versiyonu ile uyumlu diyor. son versiyon ile ilgili b iproblem var mı? 

ayrıca http://www.regisgaughan.com/fbphotozoom/ şuna benzer opera eklentisi yok mu ? adam 3 tarayıcıya yapmış operaya yapmamış.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

alt yapısı chromium olduysa en fazla 1-2 ay sonra yine yavaşlıyacak. Soktuğum chromium zamanla hantallaşıyor. Firefox kullanmanı öneririm Chrome hariç tutulunca

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

alt yapısı chromium olduysa en fazla 1-2 ay sonra yine yavaşlıyacak. Soktuğum chromium zamanla hantallaşıyor. Firefox kullanmanı öneririm Chrome hariç tutulunca

deneme amaçlı şimdi ff kurdum ama bunda da yer imleri olayını çözemedim. dışa aktar yapıp yedeklemiştim yükledim ff'ye ama alt çubuğa gelmiyor yer imleri :/

edit: yaptım tamamdır. ama görüntü olarak sıçtı gibi iç içe geçmiş gibi duruyor :F

Kreyzi tarafından 26/May/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hocam benım bildiğim o operayı eşitleyince oluyo kendıne ait bir opera hesabını tarayıcınla eşitleyip yer imlerini diyer opera tarayıcına ait datalarını almayı sağlıyo en azından eşitle dedikten snra o sekme bende açılmıştı

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

opera o kısmı geliştirmek için şimdilik askıya aldı.

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

valla filimsiniz :D

adamlar çakma chrome yapmış daha neresini geliştirecekki

mk çinlileri dünyada ahlak bırakmadı herkez kopyacı oldu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı

opera o kısmı geliştirmek için şimdilik askıya aldı.

sıçtılar, şimdi sıvıyolar desene. :'P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 717 Toplam Mesaj: 7