Son Yüzyılın EN Büyük Tek Link Bluray - HDDVD Film Arşivi
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------LOTR-the two towers açtı ve izledim. .mkv yi açmak için gom u deneyin.ben haz almazdım pek gom dan ama gerçekten kaliteli bir programmış
-
hocam harbıden rezıllık ama sen ındırmısın ızleyemıyorsun ben fılmı ındırdım piyasada fim yok 169 kb boyuntunda fılm var bunun bı acıklaması olması lazım bıseyı yanlısmı yapıyoruz 14 saat boyunca download yapıyoruz ama bi bakıyoruz 169 kb lık dosya var
-
kalite
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben usual suspect ve matrix 3 ü indirdim ikiside açmadı o kadar zaman boşa gitti.
burada filmi açıp izleyebilen var mı ?
-----------------------------ben :D çogunlugu war bende o filmlerin :D sezo buraya linkleri kopyalamadan önce wardı bendede o linkler . sağlam çalışıyo problem yok linklerde ssendeki codecleri kontrol et.
-
bende k-lite codec var diğer x264 ve mkv filmlerin hepsini sorunsuz izliyorum ama bu filmleri açarken haali media splitter sorunu veriyor.
-
bende pan ın labirenti ni indirdim gayet sorunsuz 80 den aşağı düşmedi download hızı
NOT:ayrıca war of the worlds(dünyalar savaşı) bunun 1080p olanını bulabilecek mürid var mı baya bi aradım bulamadım.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam harbıden rezıllık ama sen ındırmısın ızleyemıyorsun ben fılmı ındırdım piyasada fim yok 169 kb boyuntunda fılm var bunun bı acıklaması olması lazım bıseyı yanlısmı yapıyoruz 14 saat boyunca download yapıyoruz ama bi bakıyoruz 169 kb lık dosya var
-----------------------------yanlış download yapmısın sanırım.
-
Eminimki izleyemedim diyen cogu kisinin kesinlikle codec eksikligi vardir.
sonucta 720p kalite icin her codec uygun olamaz cünkü;yüksek kalite.
öneri olarak gomplayer (!)tercih ediyorum cünkü;codec eksikligi hissedince otomatik olarak download ediyor. -
ya hacılar süper de, benim bilgisyarda takıla takıla ilerliyor, ekran kartımı uyumlu değil nedir bilgisayar kaldırmıyor sanırım, codecler tam ama.
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------Eminimki izleyemedim diyen cogu kisinin kesinlikle codec eksikligi vardir.
sonucta 720p kalite icin her codec uygun olamaz cünkü;yüksek kalite.
öneri olarak gomplayer (!)tercih ediyorum cünkü;codec eksikligi hissedince otomatik olarak download ediyor.
-----------------------------hocam k-lite codec son sürümü var elimde 10larca hd film var zira ben sadece hd film izliyorum diyebilirim ve hepsinide sorunsuz izliyorum 720p 1080p mkv,wmv
bu kadar filmi sorunsuz izlerken burdan indirdiğim 2 filmi izleyemedim gomplayer i de kurdum aynı hatayı verdi
bu dosyayı paylaşan arkadaş bize hangi codec i kullandığını söylerse daha iyi olur çünkü gomplayer de işe yaramadı
ayrıca hata şu haali media splitter : can't open file gibi bişey