Son Zamanlarda İzlediğiniz En İyi Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

The Green Hornet   - Bu filmi izlemediyseniz çabuk koşun bulun biryerden kendimden geçtim filmi izlerken ne çabuk sona geldi film bitti anlamadım.Zaten Seth Rogen'in filmlerine bayılıyorum.

Taksidermia - Bu filmi izlerken bi sahne vardı sonlara doğru ne olduğunu söylemeyim resmen kusuyordum.Çok acayip bi film.Hele bide filmin başında birşey var kopcanız.

The Next Three Days - Zaten bi filmde Russel Crowe varsa müthiştir de bu filmde yerimde duramadım o ne heyecandır arkadaş kalbim küt küt ne olduğumu anlayamadım :D

Megamind 2010 - Çok eğlenceli bi animasyondu kaçırmayın derim.

Up (2009) - İzlemediyseniz kesin izleyin bu macerayı kaçırmayın.

The Great Debaters (2007) - Denzel Washington ( gelmiş geçmiş favori oyuncumdur kendileri :P ) , hem oynayıp hem yönetmiş ve harika bi iş çıkartmış ortaya.Hele bayan oyuncuyu görseniz konuşmasını orgazm geçirirsiniz :D

Bunlar benim düşüncelerim izlemeyenler varsa izlesin diye laf olsun diye konu açtım :P Sizde beğenirsiniz umarım.

-

underzero notu: bu konu altinda herkes sadece izledigi begendigi filmleri yazsin. izlenmeye deger filmleri bu baslik altinda devam edilsin. cizik, ok, tamam bakarim aksam vs mesajlar silinecektir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

1-Olagan şüpheliler

2-v for vandetta

3-dövüş kulübü

4-esaretin bedeli

5-cehennem melekleri

bu 5 filmi izlemediyseniz kafanıza sıkın

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

big momma's house 3

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Film beğenisi demek yanlış olur. Türü, yönetmeni ve oyuncuları olayı daha çekici hale getiriyor. Brad Pitt'in oynadığı her filmi severim. Quentin Tarantino, Steven Spielberg, King ve David Fincher'inde tüm filmlerini severim. Ayrıca macera, psikoloji ve bilim-kurgu vazgeçilmezimdir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

1-Olagan şüpheliler

2-v for vandetta

3-dövüş kulübü

4-esaretin bedeli

5-cehennem melekleri

bu 5 filmi izlemediyseniz kafanıza sıkın

-----------------------------

1 - 3  ve 4 sinema tarihinde asmıs filmler arasında geliyor, vandetta ve cehennem meleklerini izlememenin cok büyük bir kayıp olacagını düsünmüyorum, hele ki bu 3 film arasında sırıtıyorlar "bana göre"..

@dyrnade

taksidermia'yı izleyenlerin yorumlarını okumustum, ne zamandır aklımda izlemek istiyordum. sagol bi indirelim bakalım bunları..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Amelie (Fransız yapım), Pulp fiction ve rezervuar köpeklerini deneyin derim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Erkek

Bir kadının sex günlüğü :D

Nasıl başladı nasıl geçti anlamadım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nevzad45
    nevzad45's avatar
    Erkek

King's Speech

Vatan sevgisi imandandır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

inception

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bakayım sonrasında.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

i saw the devil

av mevsimi

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 8774 Toplam Mesaj: 57