Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Son Zamanlarda İzlediğiniz En İyi Filmler
Son Zamanlarda İzlediğiniz En İyi Filmler
-
The Green Hornet - Bu filmi izlemediyseniz çabuk koşun bulun biryerden kendimden geçtim filmi izlerken ne çabuk sona geldi film bitti anlamadım.Zaten Seth Rogen'in filmlerine bayılıyorum.
Taksidermia - Bu filmi izlerken bi sahne vardı sonlara doğru ne olduğunu söylemeyim resmen kusuyordum.Çok acayip bi film.Hele bide filmin başında birşey var kopcanız.
The Next Three Days - Zaten bi filmde Russel Crowe varsa müthiştir de bu filmde yerimde duramadım o ne heyecandır arkadaş kalbim küt küt ne olduğumu anlayamadım :D
Megamind 2010 - Çok eğlenceli bi animasyondu kaçırmayın derim.
Up (2009) - İzlemediyseniz kesin izleyin bu macerayı kaçırmayın.
The Great Debaters (2007) - Denzel Washington ( gelmiş geçmiş favori oyuncumdur kendileri :P ) , hem oynayıp hem yönetmiş ve harika bi iş çıkartmış ortaya.Hele bayan oyuncuyu görseniz konuşmasını orgazm geçirirsiniz :D
Bunlar benim düşüncelerim izlemeyenler varsa izlesin diye laf olsun diye konu açtım :P Sizde beğenirsiniz umarım.
-
underzero notu: bu konu altinda herkes sadece izledigi begendigi filmleri yazsin. izlenmeye deger filmleri bu baslik altinda devam edilsin. cizik, ok, tamam bakarim aksam vs mesajlar silinecektir.
-
1-Olagan şüpheliler
2-v for vandetta
3-dövüş kulübü
4-esaretin bedeli
5-cehennem melekleri
bu 5 filmi izlemediyseniz kafanıza sıkın
-
big momma's house 3
-
Film beğenisi demek yanlış olur. Türü, yönetmeni ve oyuncuları olayı daha çekici hale getiriyor. Brad Pitt'in oynadığı her filmi severim. Quentin Tarantino, Steven Spielberg, King ve David Fincher'inde tüm filmlerini severim. Ayrıca macera, psikoloji ve bilim-kurgu vazgeçilmezimdir.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------1-Olagan şüpheliler
2-v for vandetta
3-dövüş kulübü
4-esaretin bedeli
5-cehennem melekleri
bu 5 filmi izlemediyseniz kafanıza sıkın
-----------------------------
1 - 3 ve 4 sinema tarihinde asmıs filmler arasında geliyor, vandetta ve cehennem meleklerini izlememenin cok büyük bir kayıp olacagını düsünmüyorum, hele ki bu 3 film arasında sırıtıyorlar "bana göre"..
@dyrnade
taksidermia'yı izleyenlerin yorumlarını okumustum, ne zamandır aklımda izlemek istiyordum. sagol bi indirelim bakalım bunları..
-
Amelie (Fransız yapım), Pulp fiction ve rezervuar köpeklerini deneyin derim.
-
Bir kadının sex günlüğü :D
Nasıl başladı nasıl geçti anlamadım :D
-
King's Speech
-
inception
-
bakayım sonrasında.
-
i saw the devil
av mevsimi