Son Zamanlarda Rüyalarda Yaşadığım Problem
-
For INCEPTION
-
önceki rüyadan bir parçayı hatırladığın zaman beynin bocalıyor önceki rüyanı hatırlayana kadar herşey gerçek gibi geliyor lakin hatırladığın anda iki olay arasındaki geçişi zamanı nasıl oraya geldiğini anlayamadığın için bünyen bir an önce olaydan sıyrılmak istiyor bu sebeplede korku benzeri bir duygu ile sıçrıyorsun
-
Son günlerde uyku düzeninde değişiklikler varsa http://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci bunu araştır derim bildiğimiz karabasan ama olaya birazdaha bilimsel yaklaş.
-
Lotus bunu yazdı
önceki rüyadan bir parçayı hatırladığın zaman beynin bocalıyor önceki rüyanı hatırlayana kadar herşey gerçek gibi geliyor lakin hatırladığın anda iki olay arasındaki geçişi zamanı nasıl oraya geldiğini anlayamadığın için bünyen bir an önce olaydan sıyrılmak istiyor bu sebeplede korku benzeri bir duygu ile sıçrıyorsun
aynen hocam aynen bende böyle düşünüyorum. hayatımda ilk defa geçen günlerde yaşadım. birde bu gece.
@night_warrior hocam bende gece karabasan sandım, ilk işim elimi kolumu hareket ettirmek oldu. sonra hareket edince kararsız kaldım.
-
hocam eylemlere katildin mi?
-
Lotus bunu yazdı
bence de buna benzer bir durum var, beyin rüyada olduğunu anlayınca rüyayı sonlandırıyor tarzı birşeyler okumuştum önceden kaynağı hatırlamasam da.
-
moi bunu yazdı
katıldımda biber portakal yemedim :) bol slogan attım. slogan dokunmuş olmasın o_O
-
sorry_13 bunu yazdı
For INCEPTION
o değilde
sql injection
olabilir. beynimi hacklemeye çalışıyorlar amk :D kısa devre yapıyor rüyalarım :D
-
FOXXLY bunu yazdımoi bunu yazdı
katıldımda biber portakal yemedim :) bol slogan attım. slogan dokunmuş olmasın o_O
yok gaza baglamicam zaten. kendimden biliyorum gun icindeki heyecanla gece abuk sabuk ruyalar ben de gordum. hepsi de fullhd yayindi :)