folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Rüyalarda Yaşadığım Problem

Son Zamanlarda Rüyalarda Yaşadığım Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

For INCEPTION

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

önceki rüyadan bir parçayı hatırladığın zaman beynin bocalıyor önceki rüyanı hatırlayana kadar herşey gerçek gibi geliyor lakin hatırladığın anda iki olay arasındaki geçişi zamanı nasıl oraya geldiğini anlayamadığın için bünyen bir an önce olaydan sıyrılmak istiyor bu sebeplede korku benzeri bir duygu ile sıçrıyorsun 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    night_warrior
    night_warrior's avatar
    Erkek

Son günlerde uyku düzeninde değişiklikler varsa http://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci bunu araştır derim bildiğimiz karabasan ama olaya birazdaha bilimsel yaklaş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

önceki rüyadan bir parçayı hatırladığın zaman beynin bocalıyor önceki rüyanı hatırlayana kadar herşey gerçek gibi geliyor lakin hatırladığın anda iki olay arasındaki geçişi zamanı nasıl oraya geldiğini anlayamadığın için bünyen bir an önce olaydan sıyrılmak istiyor bu sebeplede korku benzeri bir duygu ile sıçrıyorsun 

aynen hocam aynen bende böyle düşünüyorum. hayatımda ilk defa geçen günlerde yaşadım. birde bu gece.

@night_warrior hocam bende gece karabasan sandım, ilk işim elimi kolumu hareket ettirmek oldu. sonra hareket edince kararsız kaldım.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

hocam eylemlere katildin mi?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

bence de buna benzer bir durum var, beyin rüyada olduğunu anlayınca rüyayı sonlandırıyor tarzı birşeyler okumuştum önceden kaynağı hatırlamasam da.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    moi bunu yazdı

katıldımda biber portakal yemedim :) bol slogan attım. slogan dokunmuş olmasın o_O

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

For INCEPTION

o değilde

sql injection

olabilir. beynimi hacklemeye çalışıyorlar amk :D kısa devre yapıyor rüyalarım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    moi bunu yazdı

katıldımda biber portakal yemedim :) bol slogan attım. slogan dokunmuş olmasın o_O

yok gaza baglamicam zaten. kendimden biliyorum gun icindeki heyecanla gece abuk sabuk ruyalar ben de gordum. hepsi de fullhd yayindi :)

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 2242 Toplam Mesaj: 20