folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Son Ziyaretçilerdeki Gariplik. Bir Bakın

Son Ziyaretçilerdeki Gariplik. Bir Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

c panelden siteye giriş yapan iplere  bakim bir dedim de son 3 4 saattir nereyegidiyoruz.biz diye bir siteden fazlasıyla giriş yapmılmış hemde aynı ipden :s 

siteye girince bir sayaç çıkıyor :s ne oluyor anlamadım :| 

ip ban koyacam şimdi de danışim dedim bir :/ s benim site daha cok yeni :s ne oluyor acaba ki?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

şu anda yeni kurulmuş wp var sitede, içeriği kopyalamayı düşünüyor olmasın?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam içerik çok taze zaten.. altı üstü 14 15 tane makale var. genelde tema'nın dosyalarında dolaşmış son dakikalarda :s  neyse bastım banı :D bakalım ne olacak.

edit. farklı iplerle tekrar girilmeye basladı :d  kullanıcı temsilcisi kısmında Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; MRSPUTNIK 2, 3, 0, 250; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C) 
    yazıyor :S  

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

googlebot.com olmasin ? ip arat google'da

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam referer kısmında nereyegidiyoruz.biz çıkıyor :D google da aradım şimdi şu ipden yer çıkaran sitelerde de  türkiye çıktı :s ayrıca google botlarda tarayıcı kısmında googlebot yazıyor :S 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

explorer'ı komple kapat. girmesin siteye :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tamamda onun insan oldugunu ne biliyorsunuz. hatta o sayfadan geldigi bile kesin olmayabilir

x.com adresinden x.php ile curl çalıştırarak referer,agent gibi bilgilerle sayfaya giriş yapılıyor olabilir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

tamamda onun insan oldugunu ne biliyorsunuz. hatta o sayfadan geldigi bile kesin olmayabilir

x.com adresinden x.php ile curl çalıştırarak referer,agent gibi bilgilerle sayfaya giriş yapılıyor olabilir. 

hocam kim niye böyle bir şey yapmaya çalışsın ki? 

bu arada hala devam ediyor :d referer da adamın sitesinin admin panelindeki sayfalardan geldiği görülüyor :d anlamış değilim valla

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

http://nereyegidiyoruz.biz/wp-content/plugins/simple-coming-soon-and-under-construction

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/ieee/public_html/nereyegidiyoruz.biz/wp-content/plugins/simple-coming-soon-and-under-construction/index.php on line 30

Hmmmm..

Edit: Whoisde email var, "hayırdır?" başlıklı bi mail daya istersen? http://www.yoncu.com/whois/nereyegidiyoruz.biz 

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:

http://nereyegidiyoruz.biz/wp-content/plugins/simple-coming-soon-and-under-construction

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/ieee/public_html/nereyegidiyoruz.biz/wp-content/plugins/simple-coming-soon-and-under-construction/index.php on line 30

Hmmmm..

Edit: Whoisde email var, "hayırdır?" başlıklı bi mail daya istersen? http://www.yoncu.com/whois/nereyegidiyoruz.biz 

whois.com da görememiştim maili (: yazıyorum hemen :W

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

http://www.logicalarea.com/xmlrpc.php bi incele kodları belki pingbackte birşeyler vardır. Eğer tema internetten indirmeyse.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 12