Sonisphere Festivale Gelenler ?
-
saha içi kombinem var sabah 10da orda olcam ama öncesinde bi tarlabaşına uğrucaz arkla :) anlayan anladı.
-
Bu kardeşinizin sonisphere konseri daha acıklanmadan haberı olur.Daha sonra biletixte ilk konser biletleri cıktığında cok mutlu olur suratında pek bi huzurludur suratında mutluluk pıtırcığı şeklinde ( ki bu ne demek bilmiyorum ) gülümsemeler cıkar lakin bir türlü arkadaşlarıyla parayı bırıktıremediği için bileti alamaz. Sonra biletler den birtek Metallica olanını almak ıcın 100 küsür lira bırıktırmeye calışır tam alcakken temmuzun baslarındada kombıne bıletler yenıden pıyasaya sürülür.Cok sevinir gene bu sefer görseniz kıcının üstünde oturamaz ve gene mutluluktan sapıtır.Ve amelıyat olmuştur kasığından ama genede "konserde konser" dıye dıye azıtır kuduru vb vb bişiler yapar.Şimdi ise bu sabah 7ye çeyrek kala sularında yanı Yarınki Sonisphere konserine 1 günden az (yada cok hesaplayamadım) sure kala tuvalete kendını zor atar ve ne var ne yok bünyesınde cıkartır. Şimdide doktordan gelir doktorda buna der ki " olum ne yedın dun fena halde mikrop mu desem toksin mi desem ondan kapmışsın kötüsün" der ve bu kardeşiniz bombokumsu bı hal alır.Olsun der eve gelir yatar uyur lakin midesi hala agrımakta ve kötü düşüncesi onu kendınden almaktadır.Birde bunun üstüne aptalımsı bır hale bürünmüş kafasını kaldırıcak hali yoktur hatta ve hatta bileti almak için babasıunı nasıl okkaladığını düşündükçe ve üstüne titreyen babasının aksam eve geldiğinde onu konserden caydırmak ıcın yapacaaklarını ve dökeceği dili düşündükten sonra napsam diye düşünür. Şimdi arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız yarın ? ((:
sıkılmadan okuyan varsa saolsunlar (((: beyler cok fenayım harbi ya ağlasammı gülsemmi bilemiyorum (((((:
-
|Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kardeşinizin sonisphere konseri daha acıklanmadan haberı olur.Daha sonra biletixte ilk konser biletleri cıktığında cok mutlu olur suratında pek bi huzurludur suratında mutluluk pıtırcığı şeklinde ( ki bu ne demek bilmiyorum ) gülümsemeler cıkar lakin bir türlü arkadaşlarıyla parayı bırıktıremediği için bileti alamaz. Sonra biletler den birtek Metallica olanını almak ıcın 100 küsür lira bırıktırmeye calışır tam alcakken temmuzun baslarındada kombıne bıletler yenıden pıyasaya sürülür.Cok sevinir gene bu sefer görseniz kıcının üstünde oturamaz ve gene mutluluktan sapıtır.Ve amelıyat olmuştur kasığından ama genede "konserde konser" dıye dıye azıtır kuduru vb vb bişiler yapar.Şimdi ise bu sabah 7ye çeyrek kala sularında yanı Yarınki Sonisphere konserine 1 günden az (yada cok hesaplayamadım) sure kala tuvalete kendını zor atar ve ne var ne yok bünyesınde cıkartır. Şimdide doktordan gelir doktorda buna der ki " olum ne yedın dun fena halde mikrop mu desem toksin mi desem ondan kapmışsın kötüsün" der ve bu kardeşiniz bombokumsu bı hal alır.Olsun der eve gelir yatar uyur lakin midesi hala agrımakta ve kötü düşüncesi onu kendınden almaktadır.Birde bunun üstüne aptalımsı bır hale bürünmüş kafasını kaldırıcak hali yoktur hatta ve hatta bileti almak için babasıunı nasıl okkaladığını düşündükçe ve üstüne titreyen babasının aksam eve geldiğinde onu konserden caydırmak ıcın yapacaaklarını ve dökeceği dili düşündükten sonra napsam diye düşünür. Şimdi arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız yarın ? ((:
sıkılmadan okuyan varsa saolsunlar (((: beyler cok fenayım harbi ya ağlasammı gülsemmi bilemiyorum (((((:
-----------------------------harbi yazık lan :| yarına kadar geçer heralde inş ?
-
Sahne önü kombine.
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
|Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------Bu kardeşinizin sonisphere konseri daha acıklanmadan haberı olur.Daha sonra biletixte ilk konser biletleri cıktığında cok mutlu olur suratında pek bi huzurludur suratında mutluluk pıtırcığı şeklinde ( ki bu ne demek bilmiyorum ) gülümsemeler cıkar lakin bir türlü arkadaşlarıyla parayı bırıktıremediği için bileti alamaz. Sonra biletler den birtek Metallica olanını almak ıcın 100 küsür lira bırıktırmeye calışır tam alcakken temmuzun baslarındada kombıne bıletler yenıden pıyasaya sürülür.Cok sevinir gene bu sefer görseniz kıcının üstünde oturamaz ve gene mutluluktan sapıtır.Ve amelıyat olmuştur kasığından ama genede "konserde konser" dıye dıye azıtır kuduru vb vb bişiler yapar.Şimdi ise bu sabah 7ye çeyrek kala sularında yanı Yarınki Sonisphere konserine 1 günden az (yada cok hesaplayamadım) sure kala tuvalete kendını zor atar ve ne var ne yok bünyesınde cıkartır. Şimdide doktordan gelir doktorda buna der ki " olum ne yedın dun fena halde mikrop mu desem toksin mi desem ondan kapmışsın kötüsün" der ve bu kardeşiniz bombokumsu bı hal alır.Olsun der eve gelir yatar uyur lakin midesi hala agrımakta ve kötü düşüncesi onu kendınden almaktadır.Birde bunun üstüne aptalımsı bır hale bürünmüş kafasını kaldırıcak hali yoktur hatta ve hatta bileti almak için babasıunı nasıl okkaladığını düşündükçe ve üstüne titreyen babasının aksam eve geldiğinde onu konserden caydırmak ıcın yapacaaklarını ve dökeceği dili düşündükten sonra napsam diye düşünür. Şimdi arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız yarın ? ((:
-----------------------------harbi yazık lan :| yarına kadar geçer heralde inş ?
-----------------------------sorma hacı ya . şu an öle halsizimki anlatamam heleki 1-2 aydır rejimdeydım vücut için karın kasıydı carttı curttu iyicene yenik düşmüş bünye neyse toparlarız inşallah. ((:
-
bende saha içindeym:D
-
gelmek isterdim :\
-
beyler 3 tane bilet war bi elemanda satıo ilgilenen var mı ? :)