folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sonlanan Aşk Hikayem

Sonlanan Aşk Hikayem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben 18 yaşındayım , 16 yaşındayken yaptıklarıma , Üzüldüğüm , sevindiğim şeyleri görünce gülüyorum..

Yanlış anlama sen çocuksun filan demiyorum.. Seninde öyle olucaktır takma kafana , hele kızlarla alakalı konulara hiç

takma..

oha smir... 2 sene sonra adatıptaki hemşireyle hala devam ederken, her adatıpın önünden geçerken "hahaha ne salakmışım hahaha ben sana burda aşık oldum" da diyebilcekmisin ? :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Hocam ben 18 yaşındayım , 16 yaşındayken yaptıklarıma , Üzüldüğüm , sevindiğim şeyleri görünce gülüyorum..

Yanlış anlama sen çocuksun filan demiyorum.. Seninde öyle olucaktır takma kafana , hele kızlarla alakalı konulara hiç

takma..

oha smir... 2 sene sonra adatıptaki hemşireyle hala devam ederken, her adatıpın önünden geçerken "hahaha ne salakmışım hahaha ben sana burda aşık oldum" da diyebilcekmisin ? :D

Yok hacı :) adatıp başka :)

Ama bu birazda kişinin olgunluğuyla alkalı ben değildim demek ki ondan gülüyorum yaptıklarıma.. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

ne kadar salakmışım demeyeceğime eminim hocam..

bizim aşkımız le bir gunluk iki gunluk değil.. ne de olsa 2 yıl...

fuck the system!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

sir bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

takma..

Yok hacı :) adatıp başka :)

Ama bu birazda kişinin olgunluğuyla alkalı ben değildim demek ki ondan gülüyorum yaptıklarıma.. :)

sen naptınn hemşire olayını hocam allasen :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jonigitar
    jonigitar's avatar
    Erkek

unutmazzın hocam gerçekden sevmişsen.herzaman aklına gelir gülmek istedigin zaman bile aklına gelir üzülür.gülemezsin .yaşadıgı sokaktan geçsen için cız eder bu kızlar niye böyle anlamadım hep erkekler üzülüyor zamana bırak arkadaşım yayavaş yavaş unutmazsın ama eskisi gibide düşünmezsin.sevme arkadaşım bundan sonra kimseyi hele kızlara acıma gün gelir acınacak hale düşeriz hepimiz.

Hayat Kötü Olsada İnsan Gibi Yaşamaya Çalışıyoruz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:

otuzbese geldiginde bunlar raki mezesi muhabbetler olup cikicak.

orası öyle ama şimdi bişey lazım adama :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

hocam yaşına başına bişi demicem, konu aşk olunca farketmiyo.

o, "sabah evde kahvaltı yapyosan artık dışarda yap, eve gdince hemen msn e giriyosan girme çık gez dolaş" işleri hikaye bunlar, sen normal hayatına devam et çnkü onlar senin normal hayatın. yani illaki karşına çıkacaklar. ha girmedin msn e gittin gezdin, bidaa hiç msn e girmicekmisn? girdiğinde yine hatrlayacaksın dimi.?

o yüzden bunlar boş şeyler herşey senin kafanda bitiyo, ha gezmek iyidir kendnle başbaşa kalmak çok daha iyidir. en azından ondan duyamadıklarını kendn cevplarsın, kendni tatmin edersin bi şekilde rahatlarsın.

hani demişsin ya ne kadar salakmışım dmem dye, bu konuyu 2 sene sonra unutmazsan aç bi oku kardeşim, pc nin başnda ağlarsın benmi yazmışım hay aq ya diye.

kafanda bitir o kızı asla umut olmasın içinde, olursa bitiremezsin zaten. çünkü ha gördüm ha görecem, inş.  yanıma gelir, inş. konuşr dye beklersin sürekli.

boşver bekliyosanda eğer belli etme kendni bile kandrmaya bak ki bitirmen kolay olsn.

kısacası mazoşist gibi davran acı çekmekten zevk alıyomş gibi ozaman sorun olmayacak :)) da gidip oranı buranı kesme :|

not: tecrübe :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Onu yap bunu yap çoğu hikaye. Ayrılmanın ilk aşamasında eğer gerçekten sevdiysen unutman imkansız. İnsan yaşayışını değiştirse bile bazen kendi ellerine, kollarına baktığında bile hatırlıyor unutamıyor. Tek ilacı zaman başka çaresi yok zamanla unutulup gidecek sen farketmeden, onun için nasıl unuturum diye pek zorlama kendini.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Yanmadan pişemezsin adamım. Yan.

" Kro "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neo_brn
    neo_brn's avatar
    Erkek
    Kardeşim 2 sene boyunca hayatın iyi kötü her yanını özelliklede kalbini paylaşmışsın bu ilk bakışta öyle büyük birşey ki hayattan tad alamıyor gibi nefes alamıyor gibi hissedersin fakat şunu unutma birşey oluyo içinde vardır bi hayır diyeceksin belki 3 4 ay sonra karşına öyle biri çıkıcak ki hayatının anlamını değiştiricek esen rüzgarı tersine döndürmeyi başarıcak senin enkaza dönmüş ruhunundan ikiniz için bir saray yapıcak bilemezsin bunu ha diyebilirsin "Kimse umrumda değil ben onu istiyorum!" ama hayat bu ne olacağını bilemezsin tek olarak yapmak istediğin ama yapamadığın şeyleri yap akışına bırak tadında yaşa hayatı üzülme demem elbet üzülüceksin ama en asgari seviyede tut bunları kalbini hiç bi zaman kapama hayata =)

İşte tüm olay bundan ibaret.
Toplam Hit: 7620 Toplam Mesaj: 52