Sonradan Zengin Olan Ne Yapar?
-
Kafayı yedim ya adam paranın içinde yüzüyo
-
Hojam Gerçek Para Değildir yaaa :)))) Git Film Paralarını Belli Bir Bedel Ödeyip Al :) Sonra Böle Video Çek Yay =) Pehhh
-
sonradan zengin olan ne yapacağını bilir ama doğuştan zengin olan ne yapacağını bilmez:)
-
Hocam sonradan değil doğuştan öyledir o arap emiri falandır.
-
sonradan zengin olan daha çok zengin olmaya çalışır bence bunun sınırı yok :)
-
bu kadar zengin oLsam parayı böLe 5 para etmez sanaçcıLarLa yemez . . çok para dağıtma ihtiyacım oLduğundada ihtiyaç sahiplerine yardım kurumLarına verirdim . . o deiLde isyan etmek gibide oLmasın aLLah hep böLeLerine para veriyo zengin ediyo biz nie zengin oLamıyoruz anLamıyorm . .
-
İt oğlu ite bak :D
-
yapacak bişi bulamaz götünü parmaklar
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadar zengin oLsam parayı böLe 5 para etmez sanaçcıLarLa yemez . . çok para dağıtma ihtiyacım oLduğundada ihtiyaç sahiplerine yardım kurumLarına verirdim . . o deiLde isyan etmek gibide oLmasın aLLah hep böLeLerine para veriyo zengin ediyo biz nie zengin oLamıyoruz anLamıyorm . .
-----------------------------Hacı eski türk filmlerindeki elemanlar gibi konuştun. Parayı nereye dağıtıyon öyle ya ? (:
Parayı gören çoğu insan nefsine yenik düşer. Karaktersiz altın semerindeki eşşeğe döner..
Eminim bu arap fakir olsa senin gibi düşünürdü. Fakirlere dağıtırım, ağaç dikerim, tuvalet yaptırırm falan derdi..
-
Sonradan görme mi, paralar gerçek mi veya sahte mi bilinmez. Fakat bunlar arapların geninde var. Videodakiler arap olduğu için hiç şaşırmadım.
-
Sağlam karakteri olan adam parası olsada olmasada sorun yok hoca,ama karaktersiz kansız adamlar parayı bulunca genellikle karı kız peşine koşan kumar oynayan değerleini kaybeden karaktersiz piç kuruları oluyorlar.
Bunun için illa petrol zengini olmaya gerek,çevrenizden sonradan bir biçimde parayı bulan adamlar varsa onlarada bakabilirsiniz.aynı sonuç olduğunu görebilirsiniz.