SONSUZ DESTEK
-
müzik konusunda 9,000 parçayla yardımcı olabilirim yeni eski çoğu mevcut (bu hizmet tamamen ücretsiz olup tahribat yardımıdır!!) isteyenler özele mesaj atabilir!!!
sevgiler saygılar -
yardimlasalim ucakCim :)
bendede mevcut bi ton müzik
benimlede irtibata gecebilir vatandaslar,
saygilarimla. -
bn de de vardı formattan önceleri.. :(
walla bn isterim ama nası? -
tahribat yardimlasmasi :)
yakin tarihte bir yardim da benden gelecek
artik yeni kurdugunuz win 98 - 2000 ve xp icin guncellemeleri icin saatlerce internete bagli kalmayacaksiniz :) -
arkadaşlar arşiv 40000'e yaklaştı isteyenler hemen irtibat kursun müzikde tahribat yapalım :)))
edit programları ve mixerlar konusundada yardımcı olabilirim :)))
-
Aslinda ortak bi server olsada
istekleri yüklesek ne güzel olur degilmi :)
..spezial for Tahribat -
kabus bu konuda atilim yapabiliriz sorun ftp adresinde nasil olcak bu is mesele burada ama olursa arsiv hizmetindedir :))
-
Dostum yeterki bi server olsun
walla kim ne isterse bulurum aninda koyarim oraya.
:) warsa bi fikri olan yazsin buraya server hakkinda. -
türkçe alternative rock/metal/vb türleri bulmak gerçekten çok zor.bi server filan alıp bişeyler yapmak istiyorum ne zamandır ama çok pahalı.elimde bi miktar para var ama yeni bilgisayar için kullanmam gerek bu parayı.yoksa hiç acımadan kıyar başlarım uploada.varsa yapabileceğim bişey bende yardım etmek isterim...
"canı çok sıkkın..." -
he ya smokeun açtıı foruma bakın hemde edinelesi nadir parçalar hepsini de 4 cd ye sığdırmış ama önce bi marmarisi bulmanız lazım 10 saatte gidiliyo ben gidicektim arkın yanına vazgeçtim
Bence asıl arşiv şu anda kendisini göremiyorum ama (nickinide yazamam şimdi du bi deniim) rene reneged renegadeilen işte kısacası forumun DONANIMCI sındadır kimbilir nebcim arşivi vardır ama çaktırmıyo kendine saklıyo ha aklınıza bi tek mp3 de gelmesin neyse birazdan kendisi gelir cevabı verir bizde olayı kawrarız renegadaeilen dı galiba doğru yazmışım -
dosya paylasim sistemi olsa guzel olur
benimde paylasmayi istedigim programlar var ama
bi server yok :)
Toplam Hit: 7743 Toplam Mesaj: 34