Sonu Belli Olmayan Film Önerileri
-
mizahi bunu yazdı
su donnie darko dan bisey anlayan var mi? kodumun filmi kafayi yedirtecekti bana, hicbisey anlamadim
valla bence seyirci nasıl istiyosa öyle anlasın tarzı olmuş o film internette de kesin bişey yok hakkında
-
*Shutter Island
*The Illusionist
*Sherlock Holmes
*The Notebook
*Total Recall
*Red Lights
*Limitless
*Next
*Unknown
aklıma gelenlerr bunlar..
-
şu ana kadar izlediğim en iyi son sanırım vertigo'dadır.
http://www.imdb.com/title/tt0052357/
isteyen olursa özelden dual sesli dublajlı 480p bluray versiyonunu yandexten paylaşırım.
-
bana göre sonu böyle bitmemeliydi, ters giden birşeyler var diyince aklıma şu filmler geliyor
no country for old man (filmin yönetmeni ölmeyi hak ediyor)
district 9 (bu tür devamı çekilecek görüntüsü veren filmler, rağbet almayınca yarıda kalıyor :)
lemming (kuzey faresi - psikoloji ziken film)
un chien andalou (endülüs köpeği - sürrealist 15 dk lık film )
yurttaş kane (citizen kane) orson wells rosebud
zamanda yolculuk hakkında sıkça sorulması gereken sorular (F.A.Q about time travel)
big lebowsky
mungabunga tarafından 17/Nis/13 10:29 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdı
şu ana kadar izlediğim en iyi son sanırım vertigo'dadır.
http://www.imdb.com/title/tt0052357/
isteyen olursa özelden dual sesli dublajlı 480p bluray versiyonunu yandexten paylaşırım.
çok övdüler eski film diye yanaşmadım ama izlicem
-
Tnrsk bunu yazdı
1-6. his | The Sixth Sense------------------------------------------------İmdb | Online İzle
2-Olağan şüpheliler | The usual suspects----------------------------İmdb | Online İzle
3-Zindan adası | Shutter island----------------------------------------İmdb | Online İzle
4-Diğerleri | The others--------------------------------------------------İmdb | Online İzle
5-Prestij | The pretige----------------------------------------------------İmdb | Online İzle
6-Memento | Memento--------------------------------------------------İmdb | Online İzle
7-Karanlık yolculuk | Donnie darko------------------------------------İmdb | Online İzle
8-Makinist | The machinist----------------------------------------------İmdb | Online İzle
9-Gitme | Stay------------------------------------------------------------İmdb | Online İzle
10-İnception | Başlangıç------------------------------------------------İmdb | Online İzle
11-Dünyalı | The man from earth--------------------------------------İmdb | Online İzle
12-Sihirbaz | The illusionist---------------------------------------------İmdb | Online İzle
13-Truman şov | The truman show------------------------------------İmdb | Online İzle
14-13. kat | The thirteenth floor----------------------------------------İmdb | Online İzle
15-Yaşam şifresi | Source code-----------------------------------------İmdb | Online İzle
16-Tabanca | Revolver---------------------------------------------------İmdb | Online İzle
17-Limit yok | Limitless---------------------------------------------------İmdb | Online İzle
18-Zaman yolcusunun karısı | The time travelers wife-------------İmdb | Online İzle
19-Koleksiyoncu | The collector-----------------------------------------İmdb | Online İzle
20-12 maymun | Twerlve monkeys-------------------------------------İmdb | Online İzle
21-Salgın | Contagion-----------------------------------------------------İmdb | Online İzle
22-K-PAX-----------------------------------------------------------------------İmdb | Online İzle
23-Esaretin bedeli | The Shawshank Redemption--------------------İmdb | Online İzle
legend +1
-
film sonlarına bir ara bende takmıştım,
memontoyu kesin izle ve hala izlemdiysen Pulp Fiction izle bi filmin sonu olmadan nasıl bu kadar etkileyebilirin cevabı
-
en sevdiğim film türü çizikk. 6. his bide 6. his e benzeyen bir film vardı adını hatırlamıyorum bi kadın vardı çocuk bakım evi gibi biyere gidiyodu orada garip bir çocuk, bir kadın daha vardı filmin sonunda meğersem .... 6.his :D
-
he unutmadan guguk kuşu var birde o nasıl bir filmdi, sonu yok bişi yok imdb de üstlerde tuhaf
-
googleda movies without endings yaz...