folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sonu Belliydi..Metrobüs Artık 2 TL

Sonu Belliydi..Metrobüs Artık 2 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

dusunce gercekten cok guzel ama gerekli fizibilite calismasinin neden eksik yapildigini kimse bilmiyor,

ornegin, tanesi 1,2 milyon euro olan hollandadan alinan bu otobuslerin yokuslari 10 km hizla cikabildigi hatta cok yokuslu yollarda kullanilmamasi gerektigini bu 100 yilin projesini yapanlar gormemislermi ? okumamislar mi ? arastirmamislar mi ?

peki butun dunya ulkeleri toplu tasimacilikta demiryolu tarzini kullanirken 3. hatta 4. dunya ulkelerinin bile tercih etmedigi bu sistem neden bizde kullanilmaktadir.

bu ve bunun gibi yuzlerce soru var

kesinlikle demiryolu gibisi yok. Bütün büyük devlet adamları her zaman demiryolunu desteklemişlerdir. bkz; Atatürk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Metrobüsle gidemiyorsanız taksiyle gidin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Antalya;

Öğrenci : 750 Kuruş

Tam     : 1.75

Turist   : Ne Kadar Koparabilirse (Türkçe Bilmiyorsa) 

Emekli : 850 ( 1 Ytl Verirseniz Gerisini Alamazsınız )

Bazı Kıl Dolmuşcular Şu Taktiği yapıyor;

1 Ytl Verirsin 

Şöfer - 750 Daha Vir

Öğrenci- Abi Öğrenci 750 Kuruş Değilmi ?

Şöfer - Öğrenci Gartın Varmı ?

Öğrenci - Yök

Şöfer - 750 Daha Çık Bakam

Şöferden Kazık Yemek Paha Biçilemez

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

999Epineprin bunu yazdı:

ya bide şu açıdan bakın eskiden 2-3 vesayetle gidebildiğim yere metrobüsle bi biniştie gidiyorum ne olacak.

bu metrobüs fikrini ortaya koyanın aq.

eskiden güngören - mec.köy  yada basın sitesi - mec.köy    biniyodum tek seferde evdeydim hem ana duraktan biniyodum oturuyodum, uyuyodum yolun nasıl geçtiğini görmüyodum görsemde yolu izlemek beni sıkmaz severim.

ama şu aq metrobüsünden nefret ettim.

ilk çıktığı zamanlar orta tarafındaki lastik sıcakta öyle bi pis plastik kokuyoki  gırtlağı yırtıcak sanki  yaklaşılmıyodu körüklü kısımlara.

sonra izlediği yol - manzara hep aynı  oturmayı s.et ayakta öyle bi yerde durmalısınki arkadan sana dayamasınlar  :|

sonra adam 60 'la durağa giriyo aq son anda frene koyuyo içerdeki götü korumaktan yorulan bizler bi ileri bi geri :|   bide son anda frene koyduğu için duraklardaki

asfalt yeraltına kadar indi  eşitlemek için tüm metrobüs yolunu kazıdılar ameleler.

millet çirkefmidir nedir lan en öndeyim metrobüs kapıyı benim önümde açıyo açtığı an millet aralardan ayağını sokuyo felan benden önce giriyolar ittire ittire inerken ayrı dert .

bide gerizekalı şoför 'ler varki hiç sorma o.ç 'larına  gecen gün yağmur yağdı sonra güneş açtı hava sıcak ama herkesde mont felan var kaloriferi açmış aq camlardada kilit var nefes alınmıyo içerde arkadan biri kapının kolunu cevirdi kapı acılsın hava alalım diye araba durdu aq :D  lavuk önden bağırıyo cevirin tekrar diye  kimse z*klemedi geldi kendi arkaya herkes bi cümle ezdiler malı tek kelime etse hamile cıkıcak o kalabalıkta.

herneyse bende aylık öğrenci kullanıyom metrobüsten trenwaya gecerken 1 kere fazladan basıyom kısayoldan geçmek için onu yapamassam apayrı bi şekilde kayarım.

devlete isyan ederim doymadı ibneler diye.

demiştim diğer konuda ...

doymamış ibneler.

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

MECİDİYEKÖY'de, metrobüs biletlerine yapılan zammı protesto eden bir grup öğrenci, para ödemeden, turnikelerden atlayarak geçti. Eylem nedeniyle metrobüs istasyonunda izdiham yaşandı.

Mecidiyeköy İstasyonu’nda, saat 18.30 sıralarında toplanan TKP'li öğrenciler, “Koyun değiliz, ulaşım zammını kabul etmiyoruz” yazılı pankart açtı. Yaptıkları açıklamada, “Bu zamları kabul etmiyoruz. Geri aldıramazsak, sırada doğalgaz var. Elektrik zammı var. 

Milyon dolarlar verdikleri metrobüsler arıza yapar, asfaltı erir, daha milyon dolarlık fatura çıkar. Bunun bedelini de bizden çıkarırlar. Bizi koyun beller, sürüye sayarlar” diyen öğrenciler daha sonra turnikelerden atlayarak metrobüs durağına girdiler. 

Eylem nedeniyle metrobüs istasyonunda izdiham yaşandı. 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

en iyisi ankara basıyorum 1.40 tl 45 dk içinde 3 araca aktarma yapılabiliyor.

mesela işe giderken bir otobüs ondan metroya ondan tekrar otobüse biniyorum. maliyet toplam 1.40 :D

öğrenci de 1.10. resmen soyuyolar abicim sizi istanbulda

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

2 araç değiştirmek zorunda olanlar yandı sadece gidiş 3 liradan fazla tutuyo :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ben size asıl sebebini söyleyim bu sırf istanbulda değil türkiyenin heryerinde böyle

1.  halkı isyan sınıfına getirmek

2. millet açlıktan birbirini kemirene kadar zamlandırmak faizlendirmek elindekinide almak

3. ve ondan sonra akp nin yaptığı gibi 2 tane oduna oy alıp daha fazla becermeye calısmak !!!!   :@ şerefsizler

herşey bu 

umarım banlanmam :|

edüt

Toplam Hit: 5779 Toplam Mesaj: 39