Sonu Rar.Html İle Biten Lanet Rapid Linklerini Nasıl Alıcaz?
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
mami verdiğin program exe değil bat uzantılı.
-----------------------------Tamam :| Bat da olsa işini görür ;)
-
e napacağım bu bat dosyasını.nereye atmam gerek.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
e napacağım bu bat dosyasını.nereye atmam gerek.
-----------------------------İndirdiğin html uzantılı dosyaların bulunduğu klasöre at ve çalıştır.
-
onlar zaten .rar dır ama silinmesini istemediklerinden sonlarına .html koyuyorlar. güvenle indirebilirsin. Sonrasında;
/Klasör Seçenekleri/Görünüm/Bilinen dosya uzantılarını gizle
yazan yerin işaretini kaldırıyoruz. sonra dosya isminin sonundan .html yazan yeri siliyoruz enter a basıyoruz dosya .rar a dönüyor.
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------onlar zaten .rar dır ama silinmesini istemediklerinden sonlarına .html koyuyorlar. güvenle indirebilirsin. Sonrasında;
/Klasör Seçenekleri/Görünüm/Bilinen dosya uzantılarını gizle
yazan yerin işaretini kaldırıyoruz. sonra dosya isminin sonundan .html yazan yeri siliyoruz enter a basıyoruz dosya .rar a dönüyor.
-----------------------------30 partlık dosya indirdi diyelim, 30 tanesinin tek tek uzantısını mı silecek =)
Niye bu kadar kastınız anlamadım :/ Benim verdiğim bat dosyası o işi yapıyor zaten. Üstelik saniyede...
-
yamiyumu bunu yazdı:
-----------------------------bu konuya ek olarak benim naçizane sorum: indirdiğim dosyaların uzantısı deneme.rmvb.002
winrar'da açmayı deneyince arşiv hasarlı diyor(dosya bozuk veya eksik inmiş değil). mamii arkadaşım senin program bende ilaç görevi görür mü?
-----------------------------ilk dosyaya gel.1 yazar sonunda büyük ihtimalle.birlikte aç tan winrar ı seç.dosyanın içeriği gözükecektir.oradan setup yada ona ben birşey olur.ona tıkla tüm dosyaları çıkartmaya başlayacaktır.