folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sonumuz İsrail Gibi Olurmuydu..???

Sonumuz İsrail Gibi Olurmuydu..???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    İsraili vurab Hizbullah = Allahın Askeri

Bizim Ülkemizde Olan Çakallar = Hiz. İslamın Güzel Adını Kulllanarak Müslümanlık Adı altında Yapmadığını bırakmayan Çakallar

Buna Bir açıklığpa kavuşturalım gerçi arkadaş bahsetmiş yukarda hatırlatayım dedm

eskilerden kim kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca sanırım h.z. isanın bir sözü idi.. yada bir hadis

Size bir tokat vurana bir gül verin, size bir tokat vurana diğer yanağınızıda çevirin..

İşte islamiyet bu.Bunu yapan insan karşındakine örnek olur..
    Araplar yapmışlar veya yapmamışlar,Onlar vahabi. Onlar yapmadı diye bizde yapmazsak bizde onlardan oluruz.Müslüman kafire de hak vermeli, adaleti sağlamalı.Sen yine de ezilen insanlara yardım et,o senin can düşmanın da olsa yardım et.İşte müslüman budur.Ben böyle birşeyi düşünemiyorum..Aklımda,bilincimde,bedenimde böyle bir imanı düşleyemiyorum,Ülkemiz o kadar islamiyetten uzaklaştı... Hizbullah sapmış bir örgüt.. Onları destekleyin demiyorum.Türkiye islami ülkeleri bir araya toplasa,ab gibi bir örgüt kursa, onlara yardım elimizi uzatsak,kötü mü olur.Müslüman ülke olarak türkiye en güçlü ülke ve önderliği de biz yapmalıyız.Ama bizim kendi insanımız bu böyle yapmıştır bu öyle yapmıştır diye insaları ayırmamalı.Affetmek büyüklüktendir.Affedersek büyük oluruz ki bu da bize yakışır.. Bilmem anlatmak istediklerimi yansıttım mı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    musluman devletlerde bir birlik kursak bu bizim sonumuz olur kendi ellerimizle hazırladıgımız sonumuz...turklerle araplar dısında (pakistan da var)bagımsız devlet olmayı basarabilen muslumanlar yok araplarlada birlik olursan olucaklar ortada savaş desen adamlar savaşmayı bilmez siyaset desen 3kuruşa 5köfte satarlar bilim desen adamlar magara adamı gibi yaşıyo bu insanlarla hicbirsey olmaz o eski araplar yok herseyi ilk bulan onlarken simdi ilk bulunan seyleri kullanan onlar oldu...hala kadınlar sokaga kocalarından izinsiz cıkamıyo oy kullanamıyo 2.sınıf insan muammelesi goruyo bu nası bi zihniyettir bunlar icin cahilligi ortadan kaldırmak gerekir ki once kendi ulkemizden kaldıralımda sonra baskasına sıra gelsin...anlatmak istedigimi anlatamadım ama araplarla hicbisey olmaz hani aklı selim eli ayagı duzgun insanlar olsalar affet de yardım et dicem ama adamlar ortada bunlarla ne yapablirsinki? bu yuzden bırakın arapları sizi ne yukseltir ne yuceltir ona yonelin kendi dusen aglamaz ne demisler dusene bi tekmede sen vurucaksın...ben arap'a bırak tekmeyi kungfu yaparım serefsizler

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    ertan a laf yok güzel konuşmuş kardeşim benim. her konuda katılıyorum ertan a. israil aynı şeyi bize yapsa biz neler yaparız kimbilir. hepimizin kanında vaar piskopatlık a.q.

.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    müslüman anlayışlı olmalı,örnek olmalı, işte bizim farkımız bu.O kötü diye sırt çevirmek bize yakışmaz, sırt çevirende islamdaki hoş görüyü anlamamış insanlardır, neyse bu bir görüştür,herkesin hayat felsefesi farklıdır, ben yardım ederim sen etmezsin... Gerçeği birgün Hak dan öğreneceğiz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    eyvallah GeRiLLa_SaGoPa hoca :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek
    antioksidanın banlanması gecikmiş

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hajılar tüm yorumları okumadım ama bikaçını okudum.. bakın el-kaide yi desteklemem çünkü arkasında israil ve abd vardır fakat hizbullah kesinlikle iyi bi örgüttür.. aslında hizbullahın da çeşitleri war yani önüne gelen kendine hizbullah diyo :) türkiyedeki hizbullahın da arkasında abd falan war.. ama irana sızamadılar o yüzden iranın hizbullahı filistinin hizbullahı falan bunlar ii adamlar.. zaten iran olmasa hizbullaha başka füze veren yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    türkiyedeki hizbullah'a devletin ta kendisi pkk ile savaşsın die yardım etti.. baktı ki bi süre sonra tehlikeli olmaya başladılar, hemen ortadan kaldırdılar... ama lübnandakine hak veriyorum... israil gibi pislik, acıması olmayan, din katliamı yapan lanetlenmiş bir topluluğun yaptıklarına çok daha sert şekilde cevap verilmelidir... burda hiçbirşeyi göze almayarak katliam yapan israil cezasını da çekecektir... zaten lübnandaki hizbullah'ın hedefininde çocuklar olduğunu sanmıyorum...

Nerde Gençliğim:(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    ertana katılıorum,doru sölüo...

antioksidan sa kendi yorumlarını sölüo ama saçma BENCE...
Toplam Hit: 2057 Toplam Mesaj: 21