Sonunda Bitti Tasarım (Yorumlar Fikirler Lütfen)
-
evet arkdaşlar 1 haftalık bir uğraş sonunda tasarımı bu hale getirdik
Temayı burdaki scripte kullancaz Düşüncelerinizi Bekliyorum Arkadaşar + ları - leri şunu söyle yapsan daha iyi sanki gibi
www.mujganmoda.com/help

-
valla benim hoşuma gitti hocam tebrikler.
-
işine karışmak gibi olmasın :/
Canlı destek yazan yerde alt renk turuncu ya orasıda mavi olsa fena olmaz bence, cünkü göze batıyor : (
-
turuncular ve yesiller yerine daha parlak gri kullanabilirsin hem siteni daha görsel tutar hemde göz yormaz
arkadaki o gölgelendirmeyi daha aktif bişe yapabilirsin siteniz sanırım php uzerine kurulu belki bu ana sayfayı flash tasarım uzerine oturtabilirsiniz daha aktif olur ve dengeli olur...
öneriler bunlar :)
genel olarak cok güsel olmuş
-
nası giydireceksin bunu
-

-
Renard bunu yazdı:
-----------------------------
Canlı destek yazan yerde alt renk turuncu ya orasıda mavi olsa fena olmaz bence, cünkü göze batıyor : (
Turuncuyla, yeşili çıkartırsan sanki biraz daha olgunlaşacak gibi. -
hocam o turunculuğu kaldır birazdaha koyu mavi yapabilirsin ve " Servis Formu oluştur " , " Bilgisayarım ne durumda.? " yazılarını bi kutu içine alıp mavi tonlarına uydurabilirsin yazılar pek durmuyor aynı şekilde ikisinin logosu bir birine uymuyor logolrda oynamalar yap. bkz: www.iconfinder.net'den bakabilirsin..
en üstte saüdaki arama kısmındaki inputu bi kaç px aşaıya indir ara yazısında icon kullan ama icon maviye akın bi tonda olsun KURUMSAL yazısındaki glow değerini düşürürsen tam oturur
son olarakta logonu birazdaha sağa kaydırabilirsin.. tasarım çok hoş dediğim örneklkeri bi incele istersen çok daha güzel olur kolay gelsin
-
mstraker bunu yazdı:

-----------------------------Eleman mevzuyu yanlış anlamış :D
-
1-618-GR bunu yazdı:
Renard bunu yazdı:
Turuncuyla, yeşili çıkartırsan sanki biraz daha olgunlaşacak gibi.
-----------------------------Onları Çıkarttım daha önce ozman hiç renk olmuyor sitede tamamen maviye bürünüyo tek renkte ben sevmiyorum pek :D
-
griii güzel olur