folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sonunda Cryengine 3 Kapılarını Bizlere Açtı..

Sonunda Cryengine 3 Kapılarını Bizlere Açtı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Crytek, dev geliştirme aracını yayınladı!

Sevilen oyun Crysis'in yapımcısı Crytek, oyunseverlerin merakla beklediği aracı yayınladı!

Oyun geliştirme konusuyla yakından ilgilenenler, artık çok güçlü bir araca sahipler. Zira Crytek, CryEngine 3 Free SDK'nın ilk sürümünü yayınladı.

http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4 

Bu adresten erişilebilen paket, Crysis 2'nin yapımında kullanılan aynı motoru ve geliştirme araçlarını kullanıyor.

SDK'da bulunan araçlar arasında bulunan Sandbox seviye düzenleyicisi, piyasada bulunan en güçlü ve kullanımı en kolay seviye düzenleme araçlarından. Crytek SDK'yı düzenli aralıklarla güncellerken, tam dökümantasyonu da Crydev web sitesinde sağlıyor.

Geliştiriciler, SDK ile Crytek'e herhangi bir ücret ödemeden oyun meydana getirip yayınlayabiliyorlar. Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.

Haber:http://www.veteknoloji.com/crysis-2-her-yere-girecek-44569--.html

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

aga biz boşuna okuyoruz.

sahi diyorum amk boşa yaşıyoruz aga :s

dipnot: insanın hayata olan inancını kaybetmesine sebeb.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

aga biz boşuna okuyoruz.

sahi diyorum amk boşa yaşıyoruz aga :s

dipnot: insanın hayata olan inancını kaybetmesine sebeb.

Hocam yine böyle birşey düşündüğünü sorabilirmiyim..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.

adam hazır motoru vermiş herşey senin eline kalmış istediği yüzde o kadarda büyük bişi değil

harbiden bilen adama kafadan yarar sağlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

@mrsari

adamların becerdikleri şeye bak :ı

şahsen benim aşırı derecede dikkatimi çeken birşey ,böyle tepki vermemın sebebıde pek bu konuda ahım şahım bir bilgiye sahip olmadıgımdan kaynaklanıyoda olabilir orasıda farklı bi durum halıyle (:

ama genede yetmez mi usta baksana bildiğin şaheser  (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.

adam hazır motoru vermiş herşey senin eline kalmış istediği yüzde o kadarda büyük bişi değil

harbiden bilen adama kafadan yarar sağlar

CryEngine 3 nasıl birşeydir bilmiyorum ama şu anda Unity 3D kullanıyorum 300 kişilik bir ekiple oyun programlamaya başladık.. Kendimi daha da geliştirirsem bu oyun motoruna geçebilirim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ooo süper tam aradığım şey :D oyun yapıjam valve hammer editorden bıktım :) 

öğrenebilmek için Türkçe kaynak yokmu ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

şimdilik yok ama bir kaç kişi türkçe kaynak için girişde bulunuyor.. Dökümanlar elime geçtikce paylaşırım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

şimdilik yok ama bir kaç kişi türkçe kaynak için girişde bulunuyor.. Dökümanlar elime geçtikce paylaşırım..

çok güzel olur :) ben az kurcalıya durayım bunu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cryengine yi zıktr et oyun tadı 0 , infinity ward cod mw leri yaptıgı oyun motorunu versin bize...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gerçekten sağlam bir motor ve çok ta zor değil, dünden beri kurcalıyorum 1-2şey yaptım gayet eğlenceli :P bir göz atın derim

Toplam Hit: 2478 Toplam Mesaj: 15