Sonunda Cryengine 3 Kapılarını Bizlere Açtı..
-
Crytek, dev geliştirme aracını yayınladı!
Sevilen oyun Crysis'in yapımcısı Crytek, oyunseverlerin merakla beklediği aracı yayınladı!
Oyun geliştirme konusuyla yakından ilgilenenler, artık çok güçlü bir araca sahipler. Zira Crytek, CryEngine 3 Free SDK'nın ilk sürümünü yayınladı.http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4
Bu adresten erişilebilen paket, Crysis 2'nin yapımında kullanılan aynı motoru ve geliştirme araçlarını kullanıyor.SDK'da bulunan araçlar arasında bulunan Sandbox seviye düzenleyicisi, piyasada bulunan en güçlü ve kullanımı en kolay seviye düzenleme araçlarından. Crytek SDK'yı düzenli aralıklarla güncellerken, tam dökümantasyonu da Crydev web sitesinde sağlıyor.
Geliştiriciler, SDK ile Crytek'e herhangi bir ücret ödemeden oyun meydana getirip yayınlayabiliyorlar. Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.
Haber:http://www.veteknoloji.com/crysis-2-her-yere-girecek-44569--.html
-
aga biz boşuna okuyoruz.
sahi diyorum amk boşa yaşıyoruz aga :s
dipnot: insanın hayata olan inancını kaybetmesine sebeb.
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
aga biz boşuna okuyoruz.
sahi diyorum amk boşa yaşıyoruz aga :s
dipnot: insanın hayata olan inancını kaybetmesine sebeb.
-----------------------------Hocam yine böyle birşey düşündüğünü sorabilirmiyim..
-
Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.
adam hazır motoru vermiş herşey senin eline kalmış istediği yüzde o kadarda büyük bişi değil
harbiden bilen adama kafadan yarar sağlar
-
@mrsari
adamların becerdikleri şeye bak :ı
şahsen benim aşırı derecede dikkatimi çeken birşey ,böyle tepki vermemın sebebıde pek bu konuda ahım şahım bir bilgiye sahip olmadıgımdan kaynaklanıyoda olabilir orasıda farklı bi durum halıyle (:
ama genede yetmez mi usta baksana bildiğin şaheser (:
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Ancak ticari bir oyun yayınlamaları durumunda Crytek, oyun gelirlerinin yüzde 20'sini talep ediyor.
adam hazır motoru vermiş herşey senin eline kalmış istediği yüzde o kadarda büyük bişi değil
harbiden bilen adama kafadan yarar sağlar
-----------------------------CryEngine 3 nasıl birşeydir bilmiyorum ama şu anda Unity 3D kullanıyorum 300 kişilik bir ekiple oyun programlamaya başladık.. Kendimi daha da geliştirirsem bu oyun motoruna geçebilirim :D
-
ooo süper tam aradığım şey :D oyun yapıjam valve hammer editorden bıktım :)
öğrenebilmek için Türkçe kaynak yokmu ?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------şimdilik yok ama bir kaç kişi türkçe kaynak için girişde bulunuyor.. Dökümanlar elime geçtikce paylaşırım..
-
MrSari bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------şimdilik yok ama bir kaç kişi türkçe kaynak için girişde bulunuyor.. Dökümanlar elime geçtikce paylaşırım..
-----------------------------çok güzel olur :) ben az kurcalıya durayım bunu.
-
cryengine yi zıktr et oyun tadı 0 , infinity ward cod mw leri yaptıgı oyun motorunu versin bize...
-
gerçekten sağlam bir motor ve çok ta zor değil, dünden beri kurcalıyorum 1-2şey yaptım gayet eğlenceli :P bir göz atın derim