Sonunda Obama İçin Klip Çekildi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Şaka.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mustafa+topalo%C4%9Flu

:)  heheheheh

www.gramaltinnekadar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ben utandım yaa :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    tam rezillik, televizyonda ilk izlediğimde iyi küfür etmiştim aq tam uyuz ya sanıyor ki millet bushtan çok farklı bi polita izleyecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    rezalet ya

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu herif neden bu kadar salak?

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek
    bu adamdansa çevremdeki diğer delileri dinlemek daha hoşuma gidiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    klip yeni deil ben 2-3 hafta önce izledim tam bi rezalet sadece gündeme gelmek için çekildiği belli yani türke yakışmıyor bu

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    klip yeni deil ben 2-3 hafta önce izledim tam bi rezalet sadece gündeme gelmek için çekildiği belli yani türke yakışmıyor bu
    -----------------------------
    konu da yeni değil zaten hortlatmışlar :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ABD'li şovmenden 100 bin dolar istedi

ABD'li şovmen Jimmy Kimmel, Başkan Obama için klip yapan Topaloğlu'nu programa çağırdı. Ünlü türkücü konuk olmak için para istedi

Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun Türkiye ziyareti için ABD Başkanı Barack Obama'ya yaptığı "Welcome to Pricedency" adlı şarkı ilgi görmeye devam ediyor. Amerikan ABC kanalında ekrana gelen "Jimmy Kimmel Live" adlı şov programı ekibi, Mustafa Topaloğlu'nu yayına çıkarmak istedi. Topaloğlu, 10 dakika konuk olacağı programdan 100 bin dolar istemekte sakınca görmedi. Bu talebini program yetkililerine ileten Topaloğlu, yapımcılardan yanıt bekliyor. Program yetkililerinin sanatçıya, menajeri aracılığıyla ulaştığı kaydediliyor.

İLGİDEN MEMNUN
    Dünya medyasında gördüğü ilgiden memnun olan sanatçı "Yaptığımız işin karşılık bulması çok önemli" dedi. Kimmel daha önce Topaloğlu'nun klibini yayınlamış ve program sırasına izleyicilerle birlikte gülme krizine girmişti.

"Türklerin Modanna'sı" demişti
    TOPALOĞLU'NUN klibini yayınlayan Jimmy Kimmel "Bu da Türklerin Madonna'sı... Ancak belki de dünyayı birleştirmek sanıldığı kadar iyi bir düşünce değil" demişti. Topaloğlu'nun ismini telaffuz etmekte zorlanan Kimmel'ın "herhalde sahne ismi" demesi de seyirciler arasında gülüşmelere neden olmuştu. 32 yaşındaki Kimmel ABC kanalındaki şovunu 6 yıldır sürdürüyor.  (Sabah)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 4109 Toplam Mesaj: 34