Sonunda Oldu Online Monopoly
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
monopoly city street çalışıyor herhangi bi sokak cadde al boşta duran mor renkli oluyor aldıktan soınra üyelik açıyorsun..
-----------------------------çalışıyorsa bi bakayım becerebilecem mi?
-
cevik bunu yazdı:
tabu oyununuda keske yapsalar :)
-----------------------------http://www.isketch.net
anlatarak değil çizerek bişeyler anlatıyosunbunla idare et . :D
-
XpertVision bunu yazdı:
monopoly city street çalışıyor herhangi bi sokak cadde al boşta duran mor renkli oluyor aldıktan soınra üyelik açıyorsun..
-----------------------------hacı bu oyuna kafayı taktım mor yer nerde var?kimsenin almaz die düşündüğüm yerlere baktım yine yok sen üyelik aldıysan bi yardımcı olur musun?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu oyuna kafayı taktım mor yer nerde var?kimsenin almaz die düşündüğüm yerlere baktım yine yok sen üyelik aldıysan bi yardımcı olur musun?
-----------------------------walla ne yalan söyleyeyim toronto taraflarında çok boş yer oluyor :D
önce kendi mahalleni bul yada kendi mehallen gözükmesini istediğin yeri
sonra üzerine tıkla solda kat çıkacak make an offer de bir tane teklif ver sonra üye ekranı gelir karşına :d
-
wert bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------walla ne yalan söyleyeyim toronto taraflarında çok boş yer oluyor :D
önce kendi mahalleni bul yada kendi mehallen gözükmesini istediğin yeri
sonra üzerine tıkla solda kat çıkacak make an offer de bir tane teklif ver sonra üye ekranı gelir karşına :d
-----------------------------ok üye oldum şimdi anca sağa sola teklif veriyom bakalım ne zaman arazi sahibi olacam
-
yahu banada yardımcı olun nasil bulucaz bu mor yeride üyelik alicaz. yapamadim kac saattir.
-
cagatay09 bunu yazdı:
yahu banada yardımcı olun nasil bulucaz bu mor yeride üyelik alicaz. yapamadim kac saattir.
-----------------------------Haritada son zoom yap. Mor bölgeleri şu ara bulman biraz zor. Bulsanda düşük ücretli yerler olacaktır. O yüzden beğendiğin mavi renkli bir yere teklif ver.
Oyun sıfırdan başladı 1 haftayı geçti serverların çökmesinden dolayı. 3 milyonla Ordu-Giresun yolunu aldım. Çok sağlam türk bir arkadaşla çatışıyoruz şu an :)
Ben ona çakıyorum, o bana. Şimdide teklif verdi 30 milyona sat bana diye. Geri çevirdim 100 kağıt ver senin olsun diye :)
Oyuna yeni başlayanlara tavsiyem fazladan yer almayın. Ben 28 tane yer aldım, günlük gelirimin tamamı vergilere gidiyordu. Bina yapacak para kalmıyordu. Alayını sattım.
-
ben aldım ankarada bir caddde de bu bildiğimiz tarzda monopoly değilki sevmem bölesini
-
birde şeyi sorucam mesela her almak isteidğimiz yeri alamıyormuyuz mesela benim bulunduğum şehir bomboş ama vermiyo hiç bir yer ankaradan aldım bende
-
patates bunu yazdı:
birde şeyi sorucam mesela her almak isteidğimiz yeri alamıyormuyuz mesela benim bulunduğum şehir bomboş ama vermiyo hiç bir yer ankaradan aldım bende
-----------------------------dai sarı ve beyaz yerleri alamıyorsun
maviler sahipli
morlar sahipsiz
kırmızılar senin
sanırım sol üst köşede level var ,arttıkça sarı ve beyaz yerler açılıyor