Sonunda Oldu Telefonu Çaldırdım :(
-
yaw bugün cumaya abdest alıyodum telf ıslanmasın die cebimden çıkardım yanıma kodum arklar ney de var yanımda sonra gittim ilk sünneti 2 dakkada kıldım telefonun olmadığını fark ettim
ordaki oğlanlar camiye geliodu bi adam aldı dediler imama vermeye imama gittim ikindiyi bekledim yok gelmio çaldırıom ulaşılamıyor dior
şimdi napıyım ne yapmam gerek imei kodunu sakladıydım da o telf in mi bilmiom nese onun bi sitesi vardı telefonun modelini veriodu herhalde onu bi denerim varsa sizde varın aratmayın :(
-
abdesthaneye yazı as bulan getirsin diye
-
entrika daşşağa vurma lütfen
-
Mutfaga git Üstüne Bir Bardak Su İç Ve RahatLa Derim!
-
ne alaka daşşakla mantıksızmı
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Mutfaga git Üstüne Bir Bardak Su İç Ve RahatLa Derim!
-----------------------------
daşak diye buna derim -
geçmiş olsun hoca.. valla imei koduyla modeli bulur musun bilmiyorum ama.. o telin imei si ise direk savcılığa git.. bulursun inşallah
-
hacı bn bu tel caldrma olayında mastır yaptım :) polis falan ugrasmıo hiç kasma ..git avluya falan as yazı belki gtrırler ..fazlada bulmak için umutlanma polis savcılık falan yalan dolan işler adamın varsa yptrırsın belki bişiler:/
-
telefon garantili kutulumu mutulu seninse buluyolar hiç üzülme
2-3 tane telefonum bulundu benim :) savcılığa gidiyosun dilekçeye gerek bile yok :)
telefon çaldırınların verdiği bir form var :D hemen onu dolduruyosun biraz beklersin
daha sonra % 1000 bulunuyo üzülme sıkma canını -
yaw telefonun garanti belgesi neyi var
içine bir de imei yazmışım herhalde onun bulurlar inş
-
Geçmiş olsun... Savcılığa başvur.. Çalan Kullanamaz :D