Sony Bravia 82 Ekran 550 TL
-
50 Hz ne ya 50 Hz tv mi kaldı ayıp sony'e
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------50 Hz ne ya 50 Hz tv mi kaldı ayıp sony'e
-----------------------------
eskı bı tv zaten hocam -
Liquid bunu yazdı:
benım ıcın garantı onemlı ama uygun bıseyler yaparsan alırım mavigozludev ıle gorusun , arkadas cok nıyetlendı olur ınsallah olmazsa bana pm atarsın gorusuurz. Mısafır odasına koymaya bakıyorum bı tane
-----------------------------yok hocam olur mu öyle şey, adam acil ihtiyacımv ar demiş televizyon satıyo :) ben niyetlenmesine niyetlendimde param yok :) :) sen gene görüş görüşeceğini, benim keyfime beklemesin adam ben para bulacam diye :) ticaret keyif beklemez :D
-
Alan olmadıysa düşünebilirim ben
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Liquid bunu yazdı:
benım ıcın garantı onemlı ama uygun bıseyler yaparsan alırım mavigozludev ıle gorusun , arkadas cok nıyetlendı olur ınsallah olmazsa bana pm atarsın gorusuurz. Mısafır odasına koymaya bakıyorum bı tane
-----------------------------yok hocam olur mu öyle şey, adam acil ihtiyacımv ar demiş televizyon satıyo :) ben niyetlenmesine niyetlendimde param yok :) :) sen gene görüş görüşeceğini, benim keyfime beklemesin adam ben para bulacam diye :) ticaret keyif beklemez :D
satıcı arkadas satmak ıstemıyor herhalde . Irtıbata gecmedı ne bılım :) fıyatta ve teslımat sartında anlasırsak alırım tv yı. Neyse beklıyoruz bakalım. -
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------hocam daha satamadım, iş güçten anca vakit buldum. isteyen varsa pm atsın yarın kargoya veririm..
ücrette maalesef daha indirim yapamam... çok güzel bir tv, şık ve kaliteli bu fiyata güzel bence :) eve gelen kızlar direk tav oluyordu söylemesi ayıp :P
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------hocam daha satamadım, iş güçten anca vakit buldum. isteyen varsa pm atsın yarın kargoya veririm..
ücrette maalesef daha indirim yapamam... çok güzel bir tv, şık ve kaliteli bu fiyata güzel bence :) eve gelen kızlar direk tav oluyordu söylemesi ayıp :P
-
bursa damısın sen
edit: istanbuldaymışsın
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------bursa damısın sen
edit: istanbuldaymışsın
-----------------------------ankaradayım. isteyene elden satabilirim...
-
almak ıcın pm gonderdım. Bursa danım uyarsa alıcam . Mısafır odasına ufak bısey alıcagıma dedgı gıbı temızse bunu alayım.