Sony Camera İle Çektiğim Görüntüleri Pc Neden Açmıyor? :(
-
arkadaşlar sont mini dvd kamera ile çektiğim görüntüler kamerada sorunsuz izleniyor pc dvd rom'a taktıgımda dvd içi boş gösteriyor sizce neden:( lg dvd-rw markası hiç bir sorunu yok acaba ek bi codec mi lazım:|
-
hocam çektiğin videoları hangi formatta çekiyor acaba biraz daha açarmısın konuyu
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar sont mini dvd kamera ile çektiğim görüntüler kamerada sorunsuz izleniyor pc dvd rom'a taktıgımda dvd içi boş gösteriyor sizce neden:( lg dvd-rw markası hiç bir sorunu yok acaba ek bi codec mi lazım:|
dai tam da bugun ayni sorunu ben de yasadim. kamerada gorunuyor ama pc de acinca CD bos gorunuyor, burada formatla ilgili bisey oldugunu zannetmiyorum... PC nin dvd okuyucusunun okuyamiycagi bir hizda yazmis olabilirsin dai.... bir de dvd oynaticin varsa onda dene, benimkileri oynatti... -
dvd formatında bir videoyu powerdvd ile izlemeye çalışsana bi
-
formatını bilmiyorum ki yaw:| power dvd indirim bi o zmn deniyelim saolun beyler teşekkurler sonucu eklerım:)
-
bende kullanıyorm o kamerayı. dvd dolunca dvdnin arkasını kapatman lazım kameradan o zaman çalışır
-
hoca cahilik etmeyin yükleyin klittle codec pack ı media playerla izleyemediğiniz dosya kalmaz.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
hoca cahilik etmeyin yükleyin klittle codec pack ı media playerla izleyemediğiniz dosya kalmaz.
-----------------------------hocam cahillik etme, göremedigin dosyayı en kral codec paketi ile bile izleyemezsin :) boş gösteriyo diyo. UCANTENEKE dedigini yap ;)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------hocam cahillik etme, göremedigin dosyayı en kral codec paketi ile bile izleyemezsin :) boş gösteriyo diyo. UCANTENEKE dedigini yap ;)
-----------------------------ben formatı çalıştıramıyor zannettim pardonm
-
yaw kafam karıştı boş gösteriyor ama dayımın pcde acılıyor anlamadım gitti:S aynı özellik ve markalarda pcler :S
-
kardeş yazdırdığın dvd nin pcden özelliklerine bak eğer 0 byte görünmüyorsa dvdnin imageni al sanal sürücüden dene bide ben boş görünen cd ve dvdlere bunu uyguluyordum açıyordu.
Toplam Hit: 3786 Toplam Mesaj: 15