Sony Ericsson Kullananlar Tavsiye Edenler
-
C 905
-
kreyzi hocam sakın joystickli alayım deme başka ne alırsan al sony ericsson un bana göre tek handikapı bazı modellerinde ;) en azından bi özelliği ayır joystickli alma ;)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------C 905
-----------------------------bu bebek kaç para biliyor musun 8.1mp :D
w910i güzel zaten aklımda vardı
k580i ve w715i'e bakacam bu 3ünden birini alırım artık
-
Sony Ericcsonun w810i yi 2 senedir kullanıyorum hicbir sorun cıkarmadı brnim icin 4 4 luk telefon su an yok ama w serisinin tavsiye ederim.
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------
Sony Ericcsonun w810i yi 2 senedir kullanıyorum hicbir sorun cıkarmadı brnim icin 4 4 luk telefon su an yok ama w serisinin tavsiye ederim.
-----------------------------k serisi kullandım süper telefon ama acayip sorun çıkarıyorlar bide bunda mesaj kısmında t9 yazınca liste çıkıyor demi
*felan değiştirmiyorsun ?
-
fazla özellik aramıyorsun usta w910 güzel kibar ve hoş telefon..
-
w810 i al
bi-2 yama at al sana süper telefon
-
w810i Al kardeşim. Ben hayatımda bu kadar işlevli rahat ve bu kadar sistemli bir telefon görmedim. Bir kere nokia lardaki ve diğer sony ericsson laraki yazılım hataları 0 bunda. Ayrıca müzik işi var birde 2gb lık bir hafıza kartıyla normal bir MP3 den çok daha işlevli olabiliyor yanında verilen dışarıdan ses almayan dışarıya ses vermeyen Full bass treble kulaklıklarda cabası. Kamerası 2 MP gayet güzel ve net.Ayrıca şarj meselesi var , kesinlikle hergün mesajlaşıp müzik dinlesen 3 günde anca şarj aşağılara geliyor. Şarj özelliklerinden biride şarjını % olarak görme bence bu sony ericsson'ların harika bir özelliğidir.
Kısacası arkadaşım fiyatı seni kasmaz ve tavsiye ediyorum. :)
-
k320i biraz eski ama müthiş telefon
-
k750i yi tavsiye ederim iki yıl kullandım sonrada babam aldı:D