Sony Ericsson W880i / Stokta Kalmamış :| :"(
-
Meraba muridler :D tam almaya kalktıgım sırada stokda kalmamış... (:
Bi teknosaya gittim yok stokda dedi sitedede yokmuş fakat bazı teknosalarda halen daha varmış..
Rastgelen gören varsa haber verebilirmi acaba yada bir adres verebilrmi..
tesekkurler.. -
hoca illa teknosa danmı alacan .. orjin bir turkcell bayısıne git .. vardır buyuk ıhtımal
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca illa teknosa danmı alacan .. orjin bir turkcell bayısıne git .. vardır buyuk ıhtımal
hoca kampanya varmış teknosa da.440 milyonluk telefon 190 milyona düşmüş.ben arkadaşların yalancısıyım:) o yüzden teknosa yı soruyor. -
teknosa da 200 Türkcelde 300
burda da 211 güvenilir mi bilmem
http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=44721&ref=akakce&v=1.35.3
-
190 a düştüğü doğru. Alanya'da Metro var. Orda da 190 dı.
-
burakferli825 bunu yazdı:
Alıp bana kargolayabilrmsn acaba hocam ? -
bizim burda var (aksaray)Teknosa'da hatta sabah gördüm alışveriş merkezinde 200YTL World'e peşin fiyatına 12 taksit diyordu diğer modellerde çok ucuz ben K790 bekliyorum birde onun fiyatı düşse süper olacak
-
burakferli825 bunu yazdı:
Alıp bana kargolayabilrmsn acaba hocam ?-------------------------------------------------------
Ben Alanya'da oturmuyorum. Oraya 30 kilometre uzaklıktaki bir kasabada oturuyorum ve Alanya ya ayda bir gidiyorum. Bunu yazın sorsaydın tamam derdim ama şimdi olmaz. -
haci hiç uğraşma w880i 200 lira olmuş aynen sitesinde yazıyo inşallah doğrudur w810 a basar tip şakil falan dehşet forever w880i
-
BadSector bunu yazdı:
haci hiç uğraşma w880i 200 lira olmuş aynen sitesinde yazıyo inşallah doğrudur w810 a basar tip şakil falan dehşet forever w880i
nerde yazıyor acaba :S ? -
Metanet bunu yazdı:
BadSector bunu yazdı:
nerde yazıyor acaba :S ?
-----------------------------http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010716&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM