Sony Ericsson Xperia X1 Ve Öneri İstek..
-
n97 yi bekle ve gör derim
-
dokunmatik ekran olsun diye binlerce lira bir telefona vermekdense gariban iphone u philips x 800 tek gecerim fiyati sanirim 280 lira su siralar tabii bulabilirseniz.
hele ki 20 gune ulasan sarji ile beni benden almaktadir.
kullaniyorum ve cok memnunum
parasinin hakkini kat be kat veren telefondur tavsiyem olur nacizane
genel bilgi olarak incelemek isteyenlere
http://sosyalmekan.wordpress.com/2008/12/19/philips-xenium-x800/
-
280 tlye dokunmatik ekranlı telefon olursa, ya Çin malıdır, ya da çöptür :D
-
ozsar07, aslinda bir telefonun en önemli yani gelecek vaat etmesi.
Örnegin Symbian S60 ile calisan bir telefon alirsin, onlarca program & oyun yüklersin.
Windows Mobile alirsin, yine aynisi.
iPhone alirsin, AppStore'dan onlarca bedava yazilim ve GSensor destekli oyunlar cekersin.
Android destekli telefon alirsin, yine aynisi.Bana göre telefonun en önemli yani, o telefonla ilerde biraz eglenebilmek.
Yok sadece telefon görüsmeleri yapacam diyorsan cok eski bir telefon alirsin olur biter.
Bu arada 2 gündür bir arkadasin iPhone telefonunu kullaniyorum (iPhone 3G). Telefon herhangi bir yükleme yapmadigin takdirde cok siradan. Ama oyunlari ve bedava olan yazilimlari telefonu baska bir boyuta sokabiliyor. iPhone ekrani ise müthis. iPhone Killer diye tabir edilen HTC Touch HD dahi böyle hassas bir ekrana sahip degil. -
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Telefona buradan bakabilirsiniz:
http://www.sonyericsson.com/x1/
-----------------------------
sitenin daha türkçe dil desteği yok.. bu ne iştir yahu.. -
mamii bunu yazdı:
-----------------------------trk bunu yazdı:
-----------------------------ozsar07, aslinda bir telefonun en önemli yani gelecek vaat etmesi.
Örnegin Symbian S60 ile calisan bir telefon alirsin, onlarca program & oyun yüklersin.
Windows Mobile alirsin, yine aynisi.
iPhone alirsin, AppStore'dan onlarca bedava yazilim ve GSensor destekli oyunlar cekersin.
Android destekli telefon alirsin, yine aynisi.Bana göre telefonun en önemli yani, o telefonla ilerde biraz eglenebilmek.
Yok sadece telefon görüsmeleri yapacam diyorsan cok eski bir telefon alirsin olur biter.
Bu arada 2 gündür bir arkadasin iPhone telefonunu kullaniyorum (iPhone 3G). Telefon herhangi bir yükleme yapmadigin takdirde cok siradan. Ama oyunlari ve bedava olan yazilimlari telefonu baska bir boyuta sokabiliyor. iPhone ekrani ise müthis. iPhone Killer diye tabir edilen HTC Touch HD dahi böyle hassas bir ekrana sahip degil.
-----------------------------Evet Philips cin mali ne kadar cinli oldugunu gormen icin link umarim usenmezsin okumak ve bilgilenmek icin
http://tr.wikipedia.org/wiki/Philips
--------------------------------------
evet telefonun gelecek vaad etmesi gerekir
telefonumda ki ozellikler senin saydiklarinla ortusuyor en azindan symbian ile calismasi flash ve jawa calistirmasi 8 gb ta kadar destekli hafiza ile istedigini yukleyebilmen tek eksigi wi-fi
iPhone bana anlatma lutfen elimden gecmeyen kullanmadigim bir telefon degil emin ol wi-fi harici x800 den daha kotu ozellikleri ile o parayi asla haketmeyen sisirilmis reklamdan ote degil bence
iphone ekranina tirnaginla yazi yaz goreyim ne kadar hassasmis parmak izi ve ekranin cizilmesini saymiyorum bile
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------1600 liraya satılan iphone lar nerede uretılıyor acaba ?