Sony Honami
-
DrKill bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
şu amk. telefonunu cercevesiz ve 4 inc yapsalar ya :)
Honami'nin birde SADECE PIL ve BOYUT küçültülmüş hali çıkacak. Honamini
resimlerde olduğu gibiyse ve diğer özellikleri honami ile aynı ise "ben telefona 1500 lira vermem" mantığını bir kereliğine kenara bırakıp alabilirim bu telefonu. ama 20 mp kamera gereksiz olmuş bence
-
mataramasuko bunu yazdıDrKill bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
resimlerde olduğu gibiyse ve diğer özellikleri honami ile aynı ise "ben telefona 1500 lira vermem" mantığını bir kereliğine kenara bırakıp alabilirim bu telefonu. ama 20 mp kamera gereksiz olmuş bence
Bu telefon muhtemelen 4K çekim yapacak hocam. Bu yüzden 20 mp fotoğraf olması normal sayılır.
-
DrKill bunu yazdımataramasuko bunu yazdıDrKill bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Bu telefon muhtemelen 4K çekim yapacak hocam. Bu yüzden 20 mp fotoğraf olması normal sayılır.
Muhtemelen değil yapacak. Ama telefondan 4k izlenemeyecek tabi ki. Ayrıca telefonda trilimunious ekran var. Merak edenler sony center a gitsin w905 tv ekranına baksın.
-
4K video mu? Sırf bunun için bile alınır. Acaba wi-fi çıkış gücü ne olur?