Sony Kablosuz Kulaklık
-
hocalar ben dj lik yapmicam alt tarafı akşam eve geldiğimde şöyle koltukta geriye yaslanıp rahatça film izleyebilecegim bi kulaklık istedim mükemmel ses kalitesi olmasına gerek yok sadece film izlerken şu dıııııı sesi gibi sesler gelmesin yeter
-
GUS bunu yazdı
hocalar ben dj lik yapmicam alt tarafı akşam eve geldiğimde şöyle koltukta geriye yaslanıp rahatça film izleyebilecegim bi kulaklık istedim mükemmel ses kalitesi olmasına gerek yok sadece film izlerken şu dıııııı sesi gibi sesler gelmesin yeter
Yakinlarda teknoloji magazalari varsa gidip dene hocam,dedigin gibi deneyerek almak en guzel sonucu verir. Media markt'da falan bol cesit var.
-
20-40 liraya sony kulaklıklar 1 yıl kadar gidiyor en kötü 6 ay
-
Eğer konfor arıyorsan kafa üstü kulaklıklar yerine kulak içi(kanal içi değil) kulaklık öneririm. Bende grado 325is var ama film izlerken sennheiser mx 80 kullanıyorum.
-
Dışarıya biraz ses veriyor ama 10 numara kulaklık
http://www.kulaklik.com/AKG-K-420-Kulaklik_80.html#0
kulak üstü için pek yeterli bir bütçe değil hocam.
-
Dostum aynısını kulanmkatayım inan memnun kalırsın ses pürüsüz bas fazla olmasada tatminkar ve üst kata lat kata git genede çekiyor ;) Pil ömrüde uzun kendi sarjlı pilleri var bittiğinde normal alkalin pilde takabiliyorsun.